Verified

Takk for at du valgte å bruke den elektroniske løsningen til Eiendomshuset Malling & Co for å signere dokumenter elektronisk og/eller identifisere deg. 
Mange av våre datterselskap er pålagt av Finanstilsynet og i henhold til Lov om Hvitvasking å gjennomføre kundekontroll gjennom å identifisere våre kunder med BankID. Videre ser vi at elektronisk signering av dokumenter vil bidra til å effektivisere vår hverdag, og samtidig håper vi at det vil oppleves effektivt av våre samarbeidspartnere. Dessuten vil elektronisk signering av dokumenter utvilsomt spare miljøet ved at langt færre dokumenter skrives ut. Dette er noe vi i Malling & Co som en Miljøfyrtårnbedrift er svært opptatt av. 

Hva skjer nå? 

Hvis du har signert dokumenter vil du snart motta en e-post fra oss med en link hvor du kan laste ned de signerte dokumentene i en pdf-fil. 

Hvis du har foretatt en elektronisk ID kontroll, vil vi motta en gjenpart på at du bekrefter hvem du er og du vil få videre instruks fra den personen hos oss som har bedt deg om å identifisere deg. 

Har du ikke har mottatt e-post med dine signerte dokumenter eller at du ikke har blitt kontaktet av vedkommende som har bedt om ID kontroll ber vi deg ta kontakt med den personen hos oss som har sendt deg dokumentet og/eller bedt om ID kontroll. 

Alle våre ansatte kan treffes gjennom sentralbordet på 24028000, alternativt gå til https://malling.no/ansatte for å finne direktenummer til vedkommende.

Igjen, takk for at du har benyttet vår løsning for elektronisk signering og/eller ID kontroll.

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo