Hopp til innhold
Kontor
Fra 864 til 14780 m²

Skabos Vei 4, 0278 Oslo,

Nøkkelinformasjon

Adresse
Skabos Vei 4, 0278 Oslo,
Fasiliteter
lading, garasje, sykkelparkering, garderobe, trening, serviceApp, kantine, lift, alarm, broadband, møterom, reception, coffeShop og balkong
Leie
Q1 2026

Skabos vei 4

Skabos vei 4 er meget sentralt beliggende på Skøyen som er et blomstrende næringsområde i Oslo. I Skøyenområdet er det en rekke store bedrifter som har lokalisert sine hovedkontorer, samtidig er området under stadig utvikling med tilvekst av store og små virksomheter.

Skabos vei 4 er et eksisterende kontorbygg som skal revitaliseres gjennom et rehabiliteringsprosjekt. Prosjektet skal ha fokus på å ta vare på bygningselementer med betydelig CO2-fotavtrykk og velge nye materialer med lavt fotavtrykk. Med nye tekniske anlegg, forbedring av bygningskroppen og bruk av digitale løsninger for smart drift, skal bygget oppnå en betydelig reduksjon i levert energi sammenlignet med dagens nivå.

Beliggenhet

Skøyen er blant områdene i Oslo som har opplevd størst utvikling det siste tiåret og er nå et yndet område, både for næringsvirksomhet og beboere. Området markerer starten på det urbane Oslo i vest og er en unik kombinasjon av effektivt kommunikasjonsknutepunkt og selvstendig bydel. Området har et bredt servicetilbud og en lokal atmosfære. Kort gangavstand til grønne områder på Bygdøy.

Skabos vei 4 ligger sentralt på Skøyen med tog, flytog, buss og trikk som nærmeste nabo.

Enkel avkjøring fra både E18 og Ring 3 med bil og stort felles parkeringsanlegg i egen P-kjeller. Området har også et meget velutbygd nett av sykkelstier.

Område

  • Tog og flytog5 min
  • Buss5 min
  • Trikk5 min

Plantegninger

Gårdeier

SpareBank 1 Forsikring forvalter betydelige investeringsmidler på vegne av selskapet og våre pensjonskunder. Eiendomsporteføljen består av 12 eiendomsselskaper med totalt 152 000 kvadratmeter leieareal beliggende sentralt i Oslo. Majoriteten av eiendommene er lokalisert rundt trafikknutepunktene Skøyen og i Oslo sentrum (Indre by).