Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Ruseløkkveien 3
Handel
Fra 243 til 243 m²

Ruseløkkveien 3, 0251 Oslo, Oslo

Fasiliteter

I Vikaterrassen er butikker og spisesteder nøye valgt ut for å gjøre området til et godt sted å være, enten man jobber eller bor i nabolaget, eller for de som er på besøk. Her finner du spennende butikkonsept slik som Illums Bolighus, Cavour og Next to Nothing. På matfronten kan du få alt fra Michelin-stjernespekket mat hos Sabi Omakase Oslo, autentisk italiensk hos Valentes eller noe godt i glasset på Juret Bar. Om du bare vil ha en kaffe, eller noe annet godt å spise eller drikke finner du alltid noe på Baker Hansen, Kaffebrenneriet eller Joe & The Juice.

Det er også et bredt tjenestetilbud i Vikaterrassen, enten du vil ordne deg litt på håret hos Escape Hairdressing, se på den nyeste brillemoten hos Interoptik eller besøke tannlege eller lege hos Blid eller Dr. Dropin. Sist men ikke minst er kulturtilbudet i Vika verdt å sjekke ut nærmere. Her finner du Vika Kino, Oslo Konserthus, Røverstaden og ikke minst Nasjonalmuseet.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Ruseløkkveien 3, 0251 Oslo, Oslo
Leie
Ledig nå

Ruseløkkveien 3 – attraktivt næringslokale med god standard og eksponering

I travle Vikaterrassen er det nå en unik mulighet for å leie et attraktivt næringslokale. Vikaterrassen er åpent og inviterende byrom, midt i Oslo, med en rik historie og et spennende handels- og serveringstilbud. Etter lang tid med anleggsarbeider ble Vikaterrassen gjenåpnet i 2018 som en bilfri gågate med et variert handelstilbud. Borte var dagene med eksos og gateparkering, som nå er erstattet med et variert by- og bieliv i et åpent og inkluderende byrom.

Beliggenhet

Vikaterrassen ligger i umiddelbar nærhet til Nationaltheatret stasjon, med tilgang til tog, t-bane, buss og trikk.

Område