Hopp til innhold
Kontor
Fra 1200 til 3600 m²

Møllergata 4, 0179 Oslo, Oslo

Møllergata 4

Bli en del av Oslos nye kontordestinasjon
Byggingen av nytt Regjeringskvartal får positive ringvirkninger for en hel bydel. Møllergata og tilstøtende gater seiler nå opp som en av hovedstadens mest attraktive kontordestinasjoner.

I det vakre hjørnebygget i Møllergata 4, er det nå tre ledige kontorlokaler over tre sammenhengende etasjer. Bygget er svært fleksibelt og de enkelte etasjene kan leies hver for seg, men de kan også enkelt sammenføyes til ett lokale. Sentral beliggenhet, tett på sentrum og alle offentlige kommunikasjonslinjer, gjør Møllergata 4 til et spennende kontoralternativ for mange.

Nøkkelinformasjon

 • InnflyttingHøst 2024, etter avtale
 • GårdeierSopra Steria og Tono
 • Type lokaleKontor
 • BeliggenhetOslo
 • Totalt arealFra 1200 til 3600 m²
 • AdresseMøllergata 4, 0179 Oslo, Oslo

Beliggenhet

Et sted du har lyst til å være
Møllergata har alltid vært en del av sentrum, men takket være byggingen av det nye Regjeringskvartalet, seiler området nå opp som en av Oslos heteste kontordestinasjoner. Med sine 3000 nye medarbeidere, vil det nye Regjeringskvartalet blåse liv i området og gjøre Møllergata og tilstøtende gater, til én av hovedstadens mest pulserende områder.

Nettopp derfor har flere store eiendomsutviklere kjøpt seg opp i området og oppgraderingen er godt i gang. Hele området får et betydelig løft og går fra å være et sted du bare haster gjennom til å bli et sted du trekkes mot og har lyst til å være. I Møllergata 4 er du i hjertet av den nye destinasjonen, samtidig som sentrum med både offentlige kommunikasjonslinjer, shopping og opplevelser, er i umiddelbar nærhet.

Møllergata gjennomgår også en betydelig oppgradering. Gaten stenges for vanlig biltrafikk og vil for alle praktiske formål oppleves som en gå- og sykkelgate. Møllergata blir med andre ord et godt sted å oppholde seg. Utenfor Møllergata 4 ferdigstilles dette arbeidet i løpet av senhøsten 2024, mens hele gata skal være oppgradert i løpet av høsten 2025.

Område

 • Trikk1–2 minutter til Stortorvet
 • Buss1–2 minutter til Stortorvet
 • T-bane4 minutter til Stortinget
 • Tog7 minutter til Oslo S
 • Flytog7 minutter til Oslo S

Plantegninger

Om eiendommen

Fleksible lokaler med mange muligheter
I Møllergata 4, blir byggets andre, tredje og fjerde etasje nå ledig for nye leietakere. Samtlige arealer er innredet med både åpent landskap, møterom, celle- og teamkontorer. Lokalene er fleksible, har svært generøs takhøyde og godt med lysinnslipp. På taket er det felles takterrasse for byggets brukere, perfekt på fine sommerdager. De tre etasjene er utleid på to leiekontrakter som nå fremleies, andre og tredje etasje på én kontrakt og fjerde etasje på en annen. For andre og tredje, gjelder en leieperiode på fem år fra og med sommer 2024 til sommer 2029, mens for fjerde etasje er gjenstående leieperiode frem til oktober 2026.

Mulighetene er mange. Lokalene kan enten leies som de er i dag, andre og tredje som ett lokale og fjerde som ett, men arealene kan også slåes sammen til ett eller splittes i tre ulike lokaler. Andre etasje er under rehabilitering og blir betydelig oppgradert. Denne etasjen har også mulighet for en egen inngang, uavhengig av resten av byggets brukere. Fjerde etasje er nylig rehabilitert og er et moderne og spennende kontorareal med gode interiørvalg. I tredje etasje er det i tillegg til kontorarealer også et romslig atrium med kjøkkenfasiliteter.

2. etasje: Fremleie fra Sopra Steria. Totalrehabilitert lokale med  mulighet for egen eksklusiv inngang rett fra gateplan. Ledig fra juni 2024 med mulighet for 5 år.
3. Etasje: Fremleie fra Sopra Steria. Overtas som den er
4. Etasje: Fremleie fra Tono. Ledig fra høst 2024.

 • sykkelparkering
 • garderobe
 • balkong