Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Vi opplever sterkt økende oppdragsmengde og søker derfor etter nye medarbeidere

Vi opplever sterkt økende oppdragsmengde og søker derfor etter nye medarbeidere

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.
Skrevet av Malling & Co
11. Des 2009

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.

Vi ønsker å komme i kontakt med dyktig, motiverte og miljøskapende kandidater som kan yte positive bidrag til at selskapet skal lykkes med sine ambisjoner om å bli en ledende og foretrukket rådgiver innen næringseiendom.

Eiendomshuset Malling & Co har gjennom oppkjøp av Mork & Partners og etablering av allianse partner status med Cushman & Wakefield tatt betydelige steg i forhold til å styrke de utadrettete virksomhetsområdene i selskapet. I tillegg opplever selskapet en økende oppdragsmengde, og ønsker dermed å styrke områdene innen analyse, megling og rådgivning ytterligere ved å bygge et slagkraftig team - både i Oslo og Drammen. Selskapet har tro på at ytre rammebetingelser vil endre seg positivt i løpet av de neste par årene, og ønsker således å posisjonere seg for videre vekst. Vi ønsker å komme i kontakt med dyktig, motiverte og miljøskapende kandidater som kan yte positive bidrag til at selskapet skal lykkes med sine ambisjoner om å bli en ledende og foretrukket rådgiver innen næringseiendom. 

Under "Aktuelt" og "Stilling ledig" finner du mer utfyllende informasjon om stillingene som søkes besatt. Har du tro på at du er den rette personen for en av våre stillinger – ser vi frem til å høre fra deg. Alle henvendelser vil naturligvis bli behandlet konfidensielt.

Følg linken for mer informasjon om Mork & Partners og Cushman & Wakefield

www.mork-partners.no

www.cushwake.com 
 
New Call-to-action

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!