Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Søker leietakere til Oslos mest spennende næringsbygg

Søker leietakere til Oslos mest spennende næringsbygg

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.
Skrevet av Marianne Johannessen
31. Aug 2017

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.

Økern portal skal bli et samlingspunkt for næring og nærmiljø, der det er godt å jobbe og lokalbefolkningen inviteres inn. Dette blir et unikt kontorbygg i Oslo.

Økern portal tilbyr kontorlokaler i Oslo som kan tilpasses alle behov, og vil ha et unikt tilbud til ansatte og lokalmiljø.

Totalt vil Økern Portal telle rundt 75000 kvadratmeter.  Det blir kontorlokaler og markedsgate med restauranter, kafeer, street food og pop-up-konsepter som kan brukes av både ansatte og nærmiljøet. Her vil også være plass til studentboliger, boliger eller hotell.

01_intro_clean.jpg

Økern blir en pulserende bydel

Økern er i stor endring, og i løpet av få år vil området ha et helt annet, urbant preg enn i dag. De som velger å leie kontorer i Økern portal får ikke bare nyte godt av et av Norges mest fremtidsrettede næringsbygg, de får også være en del av nye Økern, med rikt folkeliv, tjenestetilbud og kollektivtrafikk.

Leie i det mest spennende bygget i Oslo?

Oslo Pensjonsforsikring AS er utvikler og byggherre for prosjektet, som er unikt og setter en ny standard for næringseiendommer i Norge. Meglersjef i Malling & Co Næringsmegling, Fredrik Sommerfeldt mener dette er noe av det mest spennende han har sett.

– Det spesielle er måten prosjektet inkluderer nabolaget på, og hvordan det tilrettelegger for felles bruk av byggets service- og handelsfunksjoner. Det legges opp til et folkelig næringsbygg som skal være åpent for publikum og beboere i nærområdet, forklarer Sommerfeldt.

Han søker nå virksomheter som har behov for nye lokaler når bygget beregnes å stå ferdig i 2019.

– Byggets flater kan tilpasses alle, men i første omgang ønsker vi å få på plass firmaer med 500 ansatte eller mer. Lokalene er svært fleksible og kan tilpasses alle behov, fra aktivitetsbaserte kontorløsninger til cellekontorer. Dette er fremtidens kontorbygg, sier Sommerfeldt.

New Call-to-action

05_illustrasjonsbilde_kontor_clean.jpg

Kan ikke bli mer fleksibelt

I en artikkel på Økern portals hjemmesides portalmagasin forteller interiørarkitekt Bjørg Eva Røssaak i Zinc at dette er et sjeldent fleksibelt bygg.

–Jeg har sjelden jobbet med et prosjekt der det er så lett å møte alle typer ønsker. Bygget kan deles både horisontalt og vertikalt, og vi kan skreddersy for nær sagt alle behov, sier Røssaak.

Siden det ikke finnes noen fasit på hvordan fremtidens arbeidsplass ser ut, har arkitektene valgt å prioritere valgfrihet. Røssaak presiserer at «først til mølla» er smart for å få tilgang til de beste og mest fleksible løsningene.

Ansatte og lokalbefolkning får tilgang til en markedsgate i byggets to nederste plan, med alle nødvendige tjenester, fra kafé og bakeri til blomsterhandel, trening og helsetjenester. Kantiner finnes ikke i dette bygget, det blir i stedet hverdagsrestauranter med en «Grünerløkka-feeling». Tilbudene blir varierte nok til at alle finner noe som passer sin smak. Trenger man en pause har taket store takterrasser, tursti og parsellhager hvor det dyrkes grønnsaker og drives birøkt. Transport til og fra jobb er heller ikke et problem.

– Økern portal ligger kun få minutters gange fra både Økern og Løren t-banestasjoner, med hyppige avganger mot Oslo sentrum. Det er allerede god kommunikasjon her, men ettersom bydelen utvikler seg blir det et ekte kollektivknutepunkt, forklarer Sommerfeldt.

Bygget ligger nær nye Økern Sentrum, områdets nye storstue som vil romme varierte butikktilbud, badeland, kino med mer, og ventes å stå ferdig i 2025.

Vil du ha mer informasjon om prosjektet og lokalene?

New Call-to-action

Her finner du prospekt, oversikt over bygget og lokalene og mer om tilbudene, markedsgaten og området.

 

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!