Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Nytt kontorbygg vegg i vegg med ærverdige Colosseum kino

Nytt kontorbygg vegg i vegg med ærverdige Colosseum kino

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.
Skrevet av Marianne Johannessen
9. Des 2020

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.

 

Nye kontorbygg er ikke hverdagskost på Majorstuen. Nå er imidlertid et flott nytt kontorbygg i ferd med å reise seg, og med det skapes også det nye Colosseum Kvartalet.

Det planlagte nybygget Fridtjof Nansens vei 12 og Colosseum Kino eies begge av Reimers-familien. Kinoen har årlig 650.000 besøkende og nybygget vil inneholde 1.000 nye arbeidsplasser. Planen er å utnytte potensialet i bygningsmassene, men ikke minst den allerede etablerte aktiviteten til kinoen og Majorstuen for øvrig som et etablert bolig- og handelsområde. Synergiene mellom eiendommene forsterkes ved at det etableres et gårdsrom mellom byggene som blir tilrettelagt for opphold og uteservering.

FN12_Bakke_Dagtid2_oppdatert_fasade_v5_nettside

– Det nye byrommet som etableres vil gi ny puls og være et betydelig løft for hele området, samtidig som det selvsagt vil være et stort pluss for byggets brukere, sier Lars Simen Paulgaard, partner og retailmegler i Malling & Co. 

Han sier byrommet åpner opp for mange spennende muligheter for kultur og andre opplevelsesbaserte aktiviteter, som kan supplere og bidra til å forsterke beliggenheten som en attraktiv destinasjon i Oslo sentrum.

– At gårdeier har kontroll over begge byggene og byrommet mellom, åpner opp for unike muligheter innen servering, kultur og opplevelser, sier Paulgaard. Styreleder i Fridtjof Eiendom, Martin Reimers, er helt enig og påpeker betydningen av at Fridtjof Eiendom nå også har overtatt den ærverdige kinoen.

– Med kjøpet av Colosseum kino er brikkene på plass for en helhetlig utvikling av det som nå vil utgjøre det nye Colosseum Kvartalet, sier han.

LES MER OM PROSJEKTET HER

FNV12_Inngang__oppdatert_v2_3Destate.no
Midt i smørøyet
Det nye kontorbygget ligger i et område som byr på et rikt kultur, restaurant-og handelstilbud. Frognerparken, med fantastiske Vigelandsparken, er nærmeste nabo og inviterer både til treningsturer og sosiale samlinger. Dette er noe av det som gjør at mange anser nettopp denne delen av hovedstaden som ett av Oslos mest attraktive boområder.

– Her kan du leve det moderne livet og både bo og jobbe i gangavstand til det meste som byen har å by på, forteller Paulgaard.

Og skal du i møter eller bor et annet sted i byen, så sørger Majorstuen stasjon, som er det nest største kollektivknutepunktet i Oslo, for svært effektiv transport. Samlet gjør dette at en rekke store aktører, som for eksempel NHO, KPMG, Nordea, NVE, Bouvet og Politiet, allerede er godt etablert i området.

FNV12i_Kontorareal_Oppdatert__2_3Destate.no

Fremtidens arbeidsplasser
Det nye kontorbygget i Fridtjof Nansens vei 12 blir på 20.000 kvadratmeter og skal stå ferdig våren 2023. Bygget blir et arealeffektivt kontorbygg som kan skreddersys for fremtidens arbeidsliv, med det som hører med av moderne fasiliteter som digital infrastruktur og smartbygg-teknologi. 

– Store, lyse, etasjeplan med høy grad av fleksibilitet og innbydende servicefasiliteter legger forholdene til rette for en effektiv og sømløs arbeidsdag. På taket kan leietakerne nyte en takterrasse med spektakulær utsikt over Oslofjorden, Holmenkollen, marka og nærområdet med både Frognerparken og Colosseum Kino, sier leder for utleie i Malling & Co, Fredrik Sommerfeldt.

I bygget blir det også ca 2.000 kvm med mulighet for adkomst fra gatenivå, hvorav ca. 1.000 kvm er lyse arealer med dobbel takhøyde. For den riktige aktøren gir dette noen unike muligheter som er svært vanskelig å finne i Oslo sentrum.

– Kvartalet og byggets samlede kvaliteter, og den svært gode beliggenheten, gjør dette til et bygg som seiler opp som ett av de mest spennende kontorbyggene i Oslo de kommende årene, avslutter Sommerfeldt.

LES MER OM PROSJEKTET HER

FN12_Bakkeplan_kveldstid_v3

Originaltekst: Torgeir Hågøy


Malling & Co Næringsmeglings håndterer utleie av flere av Oslo og Drammens største og mest attraktive kontor handel og lager eiendommer.

Til sammen tilbyr vi, gjennom gårdeierne, over 350 000 kvadratmeter lokaler. Sjekk ut hele eiendomsporteføljen i siste utgave av vår utleiemagasin mPaper. 

New Call-to-action

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!