Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Ny administrerende direktør i Eiendomshuset Malling & Co

Ny administrerende direktør i Eiendomshuset Malling & Co

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.
Skrevet av Malling & Co
16. Nov 2007

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.

Eiendomshuset Malling & Co (MCO) har ansatt ny administrerende direktør, siviløkonom Marius Christian Herud (42).

MCO har gjennomgått en periode med vekst, betydelig reorganisering og profilendring. I mai 2007 endret selskapet navn fra Tschudi og Malling Eiendom AS til Eiendomshuset Malling & Co AS, samtidig som selskapets visuelle profil ble endret.

Sist har MCO ansatt Marius Chr. Herud som ny adm. dir. Herud er utdannet siviløkonom fra NHH og har erfaring fra revisjonsbransjen og som økonomidirektør hos MCO gjennom 15 år. Han overtar stillingen som administrerende direktør etter Peter T. Malling Sr., som fremover vil ta en aktiv rolle som styreformann.

Herud venter en spennende tid fremover. ”Både fordi selskapet Malling & Co er inne i en vekstfase med mange nye oppdrag og ansatte, samt at eiendomsbransjen gjennomgår en profesjonalisering som skjerper oss som tjenesteleverandør til bransjen. Fundamentet som er skapt gjennom 40 år gir oss unike muligheter å vokse videre på”. Peter T. Malling sr. på sin side er svært godt fornøyd med sin arvetager. ”Marius har vist seg som en svært overbevisende kandidat til å føre de gode tradisjonene videre, samt en god evne til å tilpasse bedriften fremtiden. Malling & Co har satt seg fore noen ekspansive planer, som jeg er overbevist at Marius med sitt lederteam kommer til å innfri”. Avslutningsvis poengterer Peter T. Malling sr. at det for egen del ikke blir anledning til hvileskjær. ”Selv om styringen nå er overlatt til Marius, har jeg fortsatt et ønske om å delta aktivt gjennom styreformannsvervet”.
 
New Call-to-action

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!