Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Når beliggenheten teller mest

Når beliggenheten teller mest

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.
Skrevet av Marianne Johannessen
11. Apr 2018

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.

I Sognsveien 75 ligger Oslos kanskje mest tilgjengelige bygg. Et bygg hvor t-bane og buss møtes, og hvor parkeringsmulighetene er så gode at du skulle ønske jobben din lå der. Malling & Co hjelper deg som vurderer å ta spranget.

Bygget er Ullevaal stadion, den ovale fasaden mange av oss forbinder med idrett på gressmatta. Langt færre vet at like mye helsefremmende aktivitet foregår i kontorlokalene rundt. Det håper Malling & Co å få vist frem.

Handlegate Ullevaal 

Uovertruffen tilgjengelighet

Altfor ofte må du som leietaker ta det smertefulle valget: sentrumsnært eller gode parkeringsmuligheter. Ullevaal gir deg begge deler. Malling & Co forvalter deler av bygget, og eiendomssjef Andre Wurschmidt mener dette er unikt i Oslo.

 – Det er over 600 parkeringsplasser under Ullevaal stadion. Det er få andre steder så nært sentrum hvor det er like enkelt å finne et sted å parkere, sier Wurschmidt.

 I tillegg trekker han frem at det ikke bare er lett å stoppe der, men det er en smidig affære å komme seg dit.

 – Ullevaal stadion ligger usedvanlig godt til når det gjelder infrastruktur. Avkjøringer leder hit, den har umiddelbar nærhet til sporvei og t-bane, og det går godt med busser. At Thon Hotel ligger vegg i vegg, er også praktisk for mange, spesielt siden flybussen stopper ved Ullevaal stadion, fortsetter han.

Buss holdeplass

T-bane UllevaalEt bygg som viser muskler

Ullevaal huser en lang rekke virksomheter, blant annet MEET – Oslos største konferansesenter, med alt av moderne møtefasiliteter og en flott restaurant. Samtidig er det ingen tvil om at bygget har en sportslig profil, og Malling & Co jobber spesielt for at potensielle leietakere skal se fordelene av å tilhøre et slikt miljø.

– Det er definitivt blitt et helserelatert område, og mange av den typen aktører har valgt å flytte hit. Vi har fysioterapeuter, leger, treningssentre og interesseorganisasjoner for idrett, forteller Wurschmidt, som har stor tro på fordelene ved å holde hus i det helsefagpregede miljøet ved Ullevaal.

 – For det første er dette gjerne kundebaserte virksomheter. Da er det en åpenbar fordel at det er lett for besøkende å komme frem. Det andre er at du har fagfolk du kan spille på lag med. I et miljø som dette kan alle trekke veksel på hverandres kompetanse. Det er utvilsomt nyttig, sier Wurschmidt.

Handlegate Sognsveien 75

– Undervurdert som kontorplass

Rådgiver i Malling & Co, Live Melhuus, slutter seg til dette. Hun forteller at de har erfaring med at helserelaterte virksomheter får utbytte av å bli del av et faglig «cluster».

 – Du får både synergier og en oppsøkende effekt. Denne kan nok være ekstra sterk for et bygg som ligger så sentralt som Ullevaal stadion. Det er bra med tanke på profilering, sier Melhuus.

 Rådgiveren mener selv at dette området er undervurdert som kontorplass.

 – Jeg tror det er et alternativ som kan være lett å glemme når man skal vurdere område for nye kontorlokaler. Ullevaal Stadion har alt av rekreasjons- og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Med jevnlige avganger med kollektivtransport og direkte adkomst til ringveien er Ullevaal Stadion en attraktiv beliggenhet for kontorbrukere. Dessuten er det et område i utvikling. Det må vi kommunisere til potensielle leietakere, påpeker Melhuus.

Meet Ullevaal

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!