Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Malling & Cos markedsrapport for første halvår 2013 er nå lansert

Malling & Cos markedsrapport for første halvår 2013 er nå lansert

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.
Skrevet av Malling & Co
15. Jun 2013

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.

Rapporten gir vårt syn på utvikling og framtidsutsikter for utleie- og transaksjonsmarkedet i Stor-Oslo. Vi kaster også et blikk på Drammen og Stavanger via våre kontorer der. Rapporten inneholder i tillegg en gjestekommentar som omhandler igangsetting av næringsbygg, og et utdrag fra vår omfattende kartlegging av den store byutviklingen som kommer på Økern.

Eiendomsbransjen er nå inne i en travel periode, hvor mange leiekontrakter og transaksjoner skal sluttføres før sommerferien. Generelt har leiemarkedet vist positive takter, med stigende priser i flere områder. Vi forventer videre vekst i de mest sentrale områdene, og spesielt for bygg som tilfredsstiller leietakers stadig høyere krav til standard og beliggenhet. Etter en litt treg start har også transaksjonsmarkedet våknet til live utover våren, blant annet med bakgrunn i noe bedret tilgang til finansiering. Etterspørselen etter eiendom er fortsatt stor, og betalingsviljen høy for de riktige objektene.

Ønsker du rapporten tilsendt, så send en mail til ann.kristin.aure@malling.no Det er også bare å ta kontakt hvis det ønskes en mer detaljert presentasjon av vårt markedssyn.

Vi håper rapporten kan bidra til bedre innsikt og overblikk, og benytter samtidig anledningen til å ønske en god sommer!
 
New Call-to-action

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!