Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Malling & Co kjøpsrådgiver i en av Norges største eiendomstransaksjoner

Malling & Co kjøpsrådgiver i en av Norges største eiendomstransaksjoner

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.
Skrevet av Malling & Co
7. Des 2007

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.

Oslo Pensjonsforsikring AS (OPF) har kjøpt 18 eiendommer fra DnBNOR. Malling & Co Syndikering AS har fungert som kjøpsrådgiver i prosessen. Eiendomsverdien for porteføljen er satt til NOK 2.893,6 mill. tilsvarende en kvadratmeterpris på 17.916 kroner. Brutto leie vil være NOK 183,8 mill.

Oslo Pensjonsforsikring AS (OPF) har kjøpt 18 eiendommer fra DnBNOR. Det vises til pressemelding av 7 desember 2007 fra DnBNOR om samme sak. Eiendomsverdien for porteføljen er satt til NOK 2.893,6 mill. tilsvarende en kvadratmeterpris på 17.916 kroner. Brutto leie vil være NOK 183,8 mill. Brutto yield er beregnet til 6,35% og netto yield til 5,64%. Leiekontraktene i porteføljen utgjør i hovedsak 10 års kontrakter med DnBNOR som leietaker med opsjoner på forlengelse. Eiendomshuset Malling&Co samt Advokatfirmaet Selmer DA har fungert som rådgivere for OPF i transaksjonen.

OPF har videre kjøpt selskapet Hatros II fra Hafslund. Det vises til pressemelding fra Hafslund av 3 desember 2007 om samme sak. Eiendomsverdien for porteføljen er satt til NOK 694 mill. tilsvarende en kvadratmeterpris på 16.242 kroner. Brutto leie er satt til NOK 42,4 mill. Netto yield er beregnet til 6,1%. Leiekontraktene i porteføljen er en 15 års kontrakt med Hafslund Nett som leietaker med opsjoner på forlengelse. Eiendomshuset Malling&Co samt advokatfirmaet Wikborg Rein har fungert som rådgivere for OPF i transaksjonen.
 
New Call-to-action

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!