Hopp til innhold
 1. Malling.no/
 2. Aktuelt/
 3. Malling & Co åpner kontor i Tønsberg

Malling & Co åpner kontor i Tønsberg

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.
Skrevet av Marianne Johannessen
21. Jun 2022

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.

Oppdragsmengden vokser så mye på vestsiden av Oslofjorden at Malling & Co nå etablerer seg med kontor i Tønsberg for å følge oppdragene tettere. 

Infrastrukturen i Vestfold og Telemark er under opprusting. Reisetiden til og fra hovedstaden har blitt kortere, og det gjør at eiendomsinvestorer nå ser sør-vestover. 

– Tønsberg og omegn er et spennende marked med tanke på utvikling av eiendom. Kundene våre investerer stadig mer i Tønsberg, så da følger vi etter, sier forvaltningsdirektør i Malling & Co, Cathrine Kildalsen. Cathrine-Kildalsen-er-forvaltningsdirektør-i-Eiendomshuset-Malling-&-Co-(1)

Tidligere har drammenskontoret betjent området sørover fra Drammen. Nå har oppdragsmengden økt og det er naturlig å etablere tilstedeværelse i Vestfold-regionen. Mandag 20. juni åpnet Malling & Cos avdeling i Tønsberg. 

– Vi har fått en betydelig mengde eiendommer i Tønsberg i porteføljen den siste tiden, og har nådd en kritisk masse som gjør at vi kan etablere oss i byen, sier Kildalsen. 

Les også: Strategisk rådgivning for investerings- og toppselskaper

Lokal forvaltning 

I hovedsak vil det nye Tønsberg-kontoret tilby forvaltningstjenester til kunder vest for Oslofjorden, fra nordfylet og sørover til Grenlandsdistriktet. Teknisk sjef i Malling & Co, Pål Wrige, skal lede den nye satsningen.  

– Pål har litt av en jobb foran seg. Vi ser store muligheter for å få presentert oss for nye potensielle kunder, sier teknisk direktør i Malling & Co, Albregt Moltumyr.   

Selv om det foreløpig og i overskuelig framtid vil være få ansatte på det nye kontoret, betyr ikke det at tilbudet til gårdeiere i regionen blir begrenset. 

– Tønsbergkontoret vil ha hele eiendomshuset i ryggen og kan trekke på hvilke ressurser som helst. Kundene våre kan bruke Pål for å løse forvaltningsbehov, og kan få meglertjenester, prosjektledere eller rådgivning innen teknologi, energi og miljø fra hovedkontoret ved behov, sier Moltumyr.  Forvaltningsdirektør Cathrine Kildalsen sammen med teknisk direktør Albregt Moltumyr.

Målet er naturligvis å få inn nok oppdrag til å bygge et lokalt kompetansemiljø.  

– Oppdragene avgjør hvordan vi vokser. Vi kommer naturligvis til å ansette kompetansen markedet etterspør, men vi ser for oss at det er mest naturlig å bygge på tilbudet med vaktmestere først, forklarer Moltumyr.

Les også: De 4 viktigste sikkerhetskravene en gårdeier må oppfylle 

På hjemmebane 

På Wrige er fra – og bor nå – på Nøtterøy, og kjenner nærområdet godt. 

– Jeg tror det er over 20 år siden forrige gang jeg jobbet i «min egen» by. Det er veldig gøy å få jobbe i eget nærmiljø, men det er også en kjempeutfordring. Jeg kjenner geografien her godt, men nå gjelder det å bli kjent med byggene og menneskene bak, sier Wrige. 

Foreløpig er han en del av kontorfellesskapet Friends at Work AS midt i Tønsberg sentrum.  

– Det er veldig hyggelig å være en del av et slik kontorfellesskap. Det veldig mange fra det lokale næringslivet her, så jeg håper det vil være mulig å skape og utnytte noen synergier, sier Wrige. Pål Wrige

Som i resten av landet har flere eiendommer næring i første etasje, og boliger i etasjene over. Derfor tilbyr Malling & Co også forvaltning og utvikling av boliger i tillegg til forvaltning av næringseiendom. 

– Vi må ikke nødvendigvis ha hele forvaltningsoppdraget for en kunde. Vi skreddersyr tilbudet etter kundens behov og blir enig om hvilke tjenester som skal inngå i oppdraget, forteller Wrige. 

– Jeg mener vi virkelig har noe å bidra med i markedet her. Vi har et komplett eiendomshus med i ryggen, noe som gir oss tyngde i leveransen. Vi tar selvsagt også med oss de tre P-ene: Pålitelig - Positiv - Profesjonell, slår Wrige fast.

Verdien av et komplett eiendomshus

Eiendomshuset Malling & Co forvalter over 2,5 millioner kvadratmeter næringsbygg på vegne av gårdeiere. Gode driftsrutiner er avgjørende for fornøyde leietakere og stabile inntekter. Her er det mange faktorer som spiller inn. Med ressurser innenfor alle eiendomsrelaterte fagfelt som drift, finansiell analyse, teknisk og økonomisk forvaltning, utleie, juridiske tjenester m.m. har Malling & Co et kompetansemiljø som kan behandle kompliserte saker raskt - med høy kvalitet.

Interessert i å vite mer om eiendomsforvaltning og hva Malling & Co kan gjøre for dine eiendommer? Last ned vår e-bok for å lære mer:

New Call-to-action


 

BESØK VÅRT DIGITALE KUNNSKAPS-BIBLIOTEK

Her finner du e-bøker med tips og råd innenfor:

 • Eiendomsutvikling
 • Investeringer i næringseiendom
 • PropTech
 • Næringsmegling
 • Leietakertilfredshet
 • Energi- og miljø
 • Valg av kontorlokaler
 • Forvaltning av næringseiendom

Naviger til Malling & Co sitt digitale kunnskaps-bibliotek

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!