Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. KPMG flytter inn i Drammens flotteste kontorbygg

KPMG flytter inn i Drammens flotteste kontorbygg

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.
Skrevet av Marianne Johannessen
7. Mai 2019

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.

Når DBC – Drammen stasjon Business Center – åpner dørene neste år, gjør KPMG seg klare til å flytte inn. – Vi valgte dette bygget og beliggenheten for å kunne realisere våre offensive vekstambisjoner i markedet, sier Kai Holhjem, avdelingsleder BTV i kompetansehuset KPMG.

Bygget er utviklet av BaneNOR Eiendom, tegnet av arkitektfirmaet NSW, og skal stå ferdig 1. februar 2020. Allerede er 3 700 av de totalt 13 000 kvadratmeterne utleid til Statens Vegvesen. Fylkesmannen i Oslo og Viken signerte for 2 700 kvadratmeter på nyåret.  

– Det er stor interesse for DBC. Utleiearbeidet går videre, og det er stas at også KPMG nå skal holde hus i dette praktbygget, sier Sverre B. Lund, næringsmegler i Malling & Co. 

DK A2_Miljøgate_07

Drammens flotteste kontorbygg

At KPMG valgte DBC, synes ikke Lund er rart.

– Dette blir jo Drammens flotteste kontorbygg. Uten tvil. KPMG ville ha et moderne kontorbygg med alle fasiliteter. Da får du ikke noe bedre sted i Drammen. I tillegg ligger det på jernbanestasjonen – perfekt for en bedrift som får mange besøkende. Her får de også en unik eksponering, og de kan profilere seg mot byen.

DBC er et fullservice kontorbygg med blant annet bedriftskantine, takterrasse, p-kjeller, kaffebar, resepsjon/servicedesk, treningsrom, garderober med mer. I tillegg er bygget klassifisert som et passivhus samt Breeam-NORs «Very Good»-sertifisering, en av de anerkjente internasjonale energiklassifiseringene for næringsbygg.

 – Dette er rett og slett topp moderne lokaler som forenkler arbeidshverdagen for bedriften og de ansatte. Den store fleksibiliteten var KPMG spesielt opptatt av. De har signert for 900 kvadratmeter, og i disse arealene har de rom til å vokse, sier Lund.

DK A2_Takterrasse_09

Fornøyd med valget

KPMG flytter inn i DBC 1. Mars 2020, bare en måned etter at bygget skal stå ferdig. De skal holde til høyt oppe – i 8. etasje – med nydelig utsikt over Drammenselven.

– DBC blir et signalbygg i Drammen, med en meget sentral beliggenhet både for våre ansatte og våre kunder. I tillegg har det alle de fasiliteter vi kan drømme om for å videreutvikle satsingen vår i lokalmarkedet, sier Holhjem.

Han ser frem til å komme på plass i de nye lokalene, både med tanke på hvor fine de blir og med tanke på plass.

- KPMG har hatt en eventyrlige vekst fra tre ansatte da vi startet opp 1. november 2016 til nærmere 30 stykker i løpet av 2019, noe som har medført at nåværende lokaler er blitt for små, sier Holhjem.

Og fortsatt er det noen ledige kvadratmeter igjen. Men det vil ikke vare lenge, tror næringsmegleren Lund:

– Vi har fått god respons på de resterende arealene, så vi forventer flere signeringer i løpet av kort tid.

"Vi i BaneNOR Eiendom er meget glade for å få KPMG som leietaker i DBC. Det bekrefter at produktet vårt er riktig, og vi ser frem til å finne attraktive leietakere også i de resterende lokalene".

180425_DS_3D-illustrasjon_Kontor_Landskap_

LES OGSÅ: Drammens næringsliv får et nytt knutepunkt

LES OGSÅ: Fylkesmannen etablerer seg i DBC

Malling & Co har vært Bane NOR Eiendoms rådgiver i utleieprosessen. Er din bedrift på jakt etter lokaler, ta kontakt med våre megler:

Sverre Broder Lund
Mail: sverre.broder.lund@malling.no
Mobil: +47 906 46 797 

Håkon Tanberg
Mail: hakon.tanberg@malling.no
M
obil: +47 901 02 808 

 

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!