Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Eiendomshuset Malling & Co AS representerer Norge i European Business Awards 2015-16

Eiendomshuset Malling & Co AS representerer Norge i European Business Awards 2015-16

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.
Skrevet av Malling & Co
31. Aug 2015

Hva skiller oss fra andre eiendomsrådgivere? Svaret ligger i navnet; vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.

 Malling & Co er et av 16 norske selskap som er valgt ut til å representere Norge som en nasjonal mester i det prestisjetunge EBA 2015/16

European Business Awards sponset av RSM International, er en prestisjefylt konkurranse, som støttes av anerkjente ledere, akademikere, medier og politiske representanter fra hele Europa. European Business Awards er dedikert til å øke synligheten og fremdriften av selskaper som utmerker seg ved å tenke innovativt, og samtidig oppnår gode kommersielle resultater. Det er også viktig at selskapene opptrer ansvarlig og påvirker det sosiale miljøet der de opererer i positiv retning. I år har det vært hele 32 000 selskaper fra 33 europeiske land som har deltatt, og 678 bedrifter fra hele Europa har nå blitt valgt ut som representanter til sitt land i konkurransen.

Eiendomshuset Malling & Co er en av landets ledende aktører innen næringseiendom.Våre to divisjoner, Forvaltning og Markets, har over 120 ansatte. Vi er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom. Vår viktigste oppgave er enkelt og greit å bidra til at våre oppdragsgivere skal få utnyttet det fulle potensialet i egen næringseiendom, enten de er leietakere, utleiere eller eiere.

«Det er en ære å bli valgt ut til å representere Norge til EBA. European Business Awards er et anerkjent pris som deles ut til Europas mest ekspansive selskaper. Vi ser nå frem til neste runde av konkurransen der vi skal presentere hva vi har gjort for å oppnå den kraftige veksten vi har hatt.»  Peter T. Malling Sr. gründer og styreformann i Eiendomshuset Malling & Co.

Adrian Tripp, CEO hos European Business Awards sier: «Gratulerer til Malling & Co og alle selskaper som har blitt valgt ut for å representere sitt land, de spiller en viktig rolle i å skape et sterkere næringsliv i Europa.»

New Call-to-action

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!