Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Viridis Næringspark
Kontor

Vilbergvegen, 2060 Gardermoen, Viken

Viridis – Gardermoen Næringspark

Sentralt beliggende ved Gardermoen Lufthavn tilbyr vi nå 19,4 mål tomt regulert for å bygge tilsammen 30 000 kvm tilpasset for bil, produksjon eller logistikk. På tomten er det plass til to bilaktører med egne verksted og salgslokaler samt et større logistikk- og lagerbygg. Tomten ligger sentralt til for logistikk med god tilkomst og med kort vei til E6. Byggherre er Møller Eiendom, og sammen med rett leietaker kan byggene stå klare allerede høst 2024.

På nabotomten bygger nå Møller Eiendom et nytt forhandler anlegg for Møller Bil Jessheim med Audi, Volkswagen og Seat forhandler. Byggene er miljøsertifisert med ekstra fokus på bærekraftige løsninger og derifra henter dette prosjektet sitt navn – Viridis.  

Nøkkelinformasjon

  • InnflyttingQ3 2024
  • GårdeierMøller Eiendom
  • Type lokaleKontor
  • BeliggenhetGardermoen
  • AdresseVilbergvegen, 2060 Gardermoen, Viken

Beliggenhet

Plasseringen nært Oslo lufthavn og hovedveien E6 sørger for god profilering for din bedrift. Møller Bil Jessheim etablerer seg med Volkswagen, Audi, Skoda og skadesenter på nabotomt.  

Område

Plantegninger

Fasiliteter

  • garasje

Om gårdeier

Møller Eiendom
Utvikler fremtidens bygg og byområde, hvor bileiendom er en viktig del av virksomheten. Fremtidig vekst skjer likevel hovedsakelig gjennom kjøp og utvikling av sentrale eiendommer innen andre segmenter. Møller Eiendom vil utvikle knutepunkter der flere generasjoner virker, bor og lever i gode omgivelser. Målsettingen i konsernets vedtatte strategi er å bygge opp en betydelig portefølje av næringseiendom også utenom bilrelaterte bygg, som skal bidra til langsiktig verdiskapning. 

Møller Eiendom er alltid på jakt etter de riktige eiendommene som har et potensial som kan utvikles og realiseres. Med store ambisjoner for vekst, og et mål om en porteføljeverdi på 15 milliarder kroner innen 2025.  

Møller Eiendom skal eie og utvikle fremtidens eiendomskonsepter, og drives av djerve ambisjoner som utnytter deres finansielle styrke, erfaring og engasjement til å utvikle gode bygg og byområder. Konsernet eies av familieselskapet Aars AS, og Møller Eiendom ble skilt ut som egen virksomhet fra Møller Mobility Group i 2014. 

Møller Eiendom har store ambisjoner på miljøområdet, og det er avgjørende at alle virksomheter som er involvert i deres prosjekter vet hvordan de kan bidra til å redusere klimagassutslippene fra næringen.

Kontakt megler

Knut Erik Olderkjær