Hopp til innhold
Fra 400 m² til 16500 m²

Sognsveien 72, 0855 Oslo, Norge

Nøkkelinformasjon

Adresse
Sognsveien 72, 0855 Oslo, Norge
Campus Ullevål er en del av innovasjonsdistriktet Oslo Science City, og markerer starten på et innovativt fagmiljø innen klima, energi, miljø, samfunnssikkerhet og infrastruktur.
Målet er å legge til rette for fremtidsrettet samarbeid, innovasjon, økt kompetanse innen ulike fagområder og deling av kunnskap. Campus Ullevål blir en HUB for klimatilpasninger og sirkulær økonomi i samarbeid med de sterkeste miljøene i landet som er en del av Oslo Science City, og skal sikre at verdensledende internasjonale krefter forenes i samarbeid med synergier innen fagene og andre innovative miljøer. Campus Ullevål skal være stort nok til at det er rom for kobling mellom elever, forskere, gründere, studenter og det etablerte næringsliv.
Som leietaker i Campus Ullevål blir du en del av et faglig miljø med vekt på mangfold, utvikling og kunnskapsutveksling.
NGI og NIVA leier ca. 50 prosent av bygget. Resten av arealene tilbys andre leietakere. 

Campus Ullevål skal bli et høyteknologisk bygg med tydelig miljøprofil, rigget for å løse fremtidens utfordringer.
Campus Ullevål blir et fullservice bygg og får lyse kontorlokaler, coworking- fasiliteter og totalt 1500 arbeidsplasser. Avanserte laboratorier legger til rette for forskning, og store møterom og auditorium gjør bygget velegnet for arrangementer og konferanser. 
Bygget får også felles takterrasse og flere serveringssteder – inkluderer bistro og vinbar på gateplan. Deler av huset åpnes for publikum.

Område