Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Sofienberggata 17
340 m²

Sofienberggata 17, 0558 Oslo, Norge

Nøkkelinformasjon

Adresse
Sofienberggata 17, 0558 Oslo, Norge

Sofienberggata 17 er et totalrenovert kontorbygg fra 2018 på 6 etasjer som ligger med utsikt mot Sofienbergparken. Bygget ligger sentralt på Grünerløkka med kort vei til sentrum. Her har du alle servicetilbud i nærheten, samt godt kollektivtilbud med trikk og buss i umiddelbar nærhet. Grünerløkka er kjent for sitt yrende kaféliv, et enestående utvalg av kulturtilbud og mange spennende butikker. 
Her kan man kombinere det moderne kontor med aktiv livsstil. Det er lagt til rette for sykkelbruk, man kan spise lunsj i parken rett utenfor vinduet og yoga og trening ligger bare et par kvartaler unna. Og man har Oslos kanskje beste utvalg av serveringssteder i nabolaget. Den anerkjente Michelin restauranten Bon Lio har etablert seg i byggets 1 etasje.

KONTOR FOR KREATIVE BRANSJER
Det ledige arealet er i byggets 2 etasje på 341 kvm. Lokalene er innredet med et industrielt preg i en åpen løsning, med stort og sosialt kjøkkenområdet.

 

Grünerløkka som bydel har i flere år vært Oslos fremste eksponent for kreativitet og urban utvikling, noe som gjenspeiles i kontorene i Sofienberggata 17. Bygget som opprinnelig sto ferdig i 1997 ble totalrehabilitert i 2018. Store deler av de innvendige veggene er kledd med hvitpigmentert bjerkefinér noe som gir etasjene et lyst og luftig arbeidsmiljø. Fra det åpne kontorlandskapet er det flott utsyn til parken og byen. Arbeidsplassene ligger langs ytterfasadene, med nødvendige støttefunksjoner som møterom og stillerom i kjerne-området i lokalene.


LETT TILGJENGELIG MED KOLLEKTIVTRANSPORT
Sofienberggata har et bredt utvalg av offentlig transport. Kun 200m gange fra eiendommen ligger holdeplassen Olaf Ryes plass. Her har man tilgang til en rekke busser som nr. 20, 54 og 250. Det er også kort vei til trikkeholdeplassen Thorvald Meyers gate hvor nr. 11, 12 og 13 går.

Område