Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Brynsalléen 4 (1)
Kontor, Lager og logistikk, Handel
Fra 375 til 970 m²

Brynsalléen 4, 0667 Oslo,

Fasiliteter

Restaurantopplevelse – hver dag
Lunsjen i Bra4 er ikke hverdagskost. – Det er som å gå på restaurant – hver dag, sier flere av byggets leietakere, som skryter både av lunsj- og treningstilbudet i det renoverte kontorbygget på Bryn – Helsfyr.

– I personalrestauranten får vi fantastisk mat, laget fra bunnen. Det er som å gå på restaurant hver dag, sier Kerstin Aarsand Elmohib i Mölnlycke. Det er også en egen cafébar for de som ønsker et litt enklere lunsjalternativ.
– Mitt inntrykk er at de strekker seg langt for å lage både sunn og smakfull mat. Vi er veldig fornøyd med å være leietaker i BRA4, sier Hanne Nikoline Olsen, lysdesigner hos Armaturen.

Kom i form på arbeidsplassen
Bra4 byr ikke bare på moderne kontor og en av hovedstadens beste personalrestauranter. I bygget er det også et eget bemannet treningsrom, som gjør det enkelt å ta vare på egen helse. Treningsrommet er utstyrt med topp moderne apparater. Trenger du hjelp til å komme i gang, tips til nye øvelser eller et skreddersydd treningsopplegg, får du hjelp av vår egen personlige trener. Vi har også et eget behandlingsrom for de som har behov for litt mer hjelp på veien. I tillegg er det flotte garderobefasiliteter.
– Treningstilbudet i bygget er veldig bra. Dette gjør det mulig for våre ansatte å trene før og etter arbeidstid, noe de sparer tid på. Rommet er godt utstyrt og både toaletter og garderobene er rene og ryddige, sier HR-sjef hos Avantor Sciences, Halldis Goa Faanes.

Lokalene
Bygget har i hovedsak kontorleietakere fra 2. etasje og opp til 6. etasje. Fra 1. etasje til byggets lyse underetasje består av kanskje byens beste bedriftsrestaurant, et stort møterom med plass til 50 sitteplasser, treningsrom, dusj, garderobe og showromleietakere. Leietakere har tilgang til alle byggets fellesfasiliteter. Eiendommen er på totalt 22 500 kvm. Ledig areal er på ca. 1 600 kvm fordelt på 300, 550 og 970 kvm kontor.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Brynsalléen 4, 0667 Oslo,
Fasiliteter
sykkelparkering, garasje, trening, lading, reception, drivein, alarm, broadband, lift, kantine, garderobe, møterom, serviceApp, coffeShop og balkong
Leie
Q2 2024

Brynsalléen 4

Velkommen til Øst – et av byens mest tilgjengelige kontor
Strategisk plassert på Bryn Helsfyr ligger Brynsalléen 4. Området ligger bare ti minutter fra Oslo sentrum og har et godt kollektivtilbud. Her er du tett på alt som hovedstaden har å by på. Brynsalléen 4 har de siste årene gjennomgått en omfattende rehabilitering og bygget fremstår i dag som nytt. Her får du moderne kontor i en grønn innpakning. Personalrestauranten Øst byr kanskje på byens beste lunsj og møtemat, mens byggets eget treningsrom sørger for at leietakerne tar godt vare på egen helse.

Beliggenhet

ØST ligger i Brynsalléen 4 innenfor Oslo Ring 3
ØST har adkomst fra Ring 3 eller fra E6 og Østensjøveien. Bygget ligger 300 m fra T-banestasjon og busstopp i gaten rett ved. Bryn togstasjon ligger 200 meter unna. Med sykkel bruker du 12 minutter til Oslo S. Bryn–Helsfyr er et av Oslos største kommunikasjonsknutepunkt med kort vei til sentrum. Her er det ankomst og avganger med T-bane, buss eller tog omtrent hvert minutt. Spennende naboer er med å tilføre området kvalitet og fokus.

Område

  • Buss1 min
  • Tog8 min
  • T-bane8 min

Plantegninger

Ledige arealer:

  • 2. etasje: 970 kvm – kan deles i to

  • 4. etasje: 505 kvm

  • 6. etasje: 375 kvm

Gårdeier

DEAS Asset Management (DAM) er en nordisk eiendomsforvalter, med fondsledelse, transaksjoner, utleie og prosjekter som kjernevirksomhet. DAM forvalter 8 fond og 14 eiendomsmandater i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

I Norge forvalter DAM eiendom totalt ca. 500 000 kvm utleiebart areal, og en verdi på ca. NOK 16,1 mrd. pr. årsslutt 2023. Dette forvaltes av 36 ansatte på selskapets kontorer i Oslo og Trondheim.