Hopp til innhold
 1. Malling.no/
 2. Aktuelt/
 3. Rådgiver Workplace Strategy

Rådgiver Workplace Strategy

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.
Skrevet av Marianne Johannessen
7. Jun 2021

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 20 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.

 

Valg av arbeidsplasskonsept er en stor beslutning for enhver leietaker, og det krever både strategisk, analytisk og arkitektonisk kompetanse for å sikre et godt sluttresultat. For å komplettere leietakerrådgivnings-teamet søker Eiendomshuset Malling og Co en Rådgiver Workplace Strategy som skal jobbe med videreutviklingen av tjenesten som legger til rette for utarbeidelse og utforming virksomheters ideelle arbeidsplasskonsepteter.

Workplace strategy handler om å finne det ideelle arbeidsplasskonseptet for virksomheten, hvordan bør en virksomhet disponere lokalene for å innfri strategiske mål, skape ønsket kultur og legge til rette for nødvending samhandling. Valg av arbeidsplasskonsepter handler om å finne fysiske rammer som understøtter arbeidsoppgavene til medarbeiderne og arbeidsprosessene til virksomheten, samt legge til rette for ønsket arealutnyttelse og samhandling.

Som Rådgiver Workplace Strategy skal du sikre både innhenting av oppdrag, og videre strategisk og operativ leveranse av tjenesten. Vi er ute etter deg som motiveres av å både bruke og videreutvikle metodikk og verktøy for å stadig forbedre prosesser, tjenester og sluttresultater.

Ansvars- og arbeidsoppgaver

 • Presentere og selge inn tjenesten for potensielle kunder samt sikre gjennomføring av leveranser
 • Videreutvikle tjenestens innhold og innpakning
 • Sikre god kundeoppfølging og dialog
 • Identifisere, forankre og samle innsikt om kundens visjon, mål og suksesskriterier for nye eller reviderte kontorlokaler
 • Intervjue kundenes ledere og andre sentrale stakeholdere, gjennomføre spørreundersøkelser og fasilitere workshops for å identifisere mulige arbeidsplasskonsepter
 • Analysere innsamlet data og anbefale løsninger som best svarer på funn og resultater av gjennomførte analyser
 • Sikre arbeidsplasskonsepter som best understøtter mål og arealstrategi, knyttet opp mot kundens virksomhetsstrategi

Kvalifikasjoner

Relevant høyere utdannelse
Minimum 3 års relevant erfaring
Erfaring som strategisk rådgiver og med prosess- og/eller prosjektledelse
God erfaring med bruk av Office-verktøy
Konsulenterfaring er en fordel

Personlige egenskaper

 • Strategisk anlagt, og med evner til å tenke helhetlig
 • Arbeider på en systematisk, metodisk og ryddig måte
 • Evner å skape gode relasjoner og nettverk
 • Opptatt av å levere resultater og møte kundeforventninger
 • Viser tydelig kommersielt syn og interesse

Vi tilbyr

En sentral rolle i et team preget av kontinuerlig utvikling og vekst
Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver med stor grad av nytenkning, innovasjonsmuligheter og selvutvikling
Et hyggelig og engasjert arbeidsmiljø
Konkurransedyktige betingelser

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Assessit for mer informasjon om stillingen.

Malling & Co Leietakerrådgivning

Malling_Co_Leietakerradgivning_0926

Malling & co Leietakerrådgivning bistår leietakere av kontoreiendom i eiendomsfaglige prosesser. Dette kan være strategisk rådgivning knyttet til fremtidige kontorbehov, søk etter egnede lokaler, utarbeidelse av kravspesifikasjon, forhandling eller reforhandling av betingelser i leiekontrakt eller følge opp realisering av nye lokaler etter at ny leieavtale er signert. Malling & co Leietakerrådgivning bistår sine kunder fra et behov melder seg i tidlig fase og frem til Leietaker har flyttet inn i skreddersydde lokaler 1-3 år senere.

LES MER OM VÅR AVDELING HER

 

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!