Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Aktuelt/
  3. Eiendomshuset Malling & Co søker kandidat for verdivurdering av næringseiendom

Eiendomshuset Malling & Co søker kandidat for verdivurdering av næringseiendom

Haakon er leder for analyse og verdivurdering i Malling & Co, og har jobbet i Malling med analyse av næringseiendom siden 2010. Han har en mastergrad innen Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU i Trondheim, og har senere fullført en Executive MBA i finans ved NHH
Skrevet av Haakon Ødegaard
20. Jan 2017

Haakon er leder for analyse og verdivurdering i Malling & Co, og har jobbet i Malling med analyse av næringseiendom siden 2010. Han har en mastergrad innen Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU i Trondheim, og har senere fullført en Executive MBA i finans ved NHH

Eiendomshuset Malling & Co er blant landets ledende aktører innen næringseiendom med 165 ansatte og kontorer i Oslo, Stavanger og Drammen. Tjenestetilbudet omfatter alle tjenester innen transaksjon, utleie, verdivurdering, analyse, rådgivning, leiesøk, forvaltning, forretningsførsel, vaktmestertjenester, prosjektledelse og eiendomsutvikling.

De seneste årene har vi hatt en betydelig vekst, og tar stadig nye markedsandeler. Fra januar 2017 er Malling & Co alliansepartner med den internasjonale eiendomsrådgiveren Savills. Savills internasjonale nettverk består av 700 kontorer og samarbeidspartnere med tilstedeværelse i mer enn 60 land i Europa, Nord- og Sør-Amerika, Midtøsten, Asia og Oseania.

Vi opplever stor oppdragsmengde på verdivurderinger og ønsker derfor å styrke vårt team på dette feltet. Miljøet i vår avdeling for analyse og verdivurdering er ungt, dynamisk og innovativt.

Vi søker en kandidat med erfaring fra verdivurdering av eiendom, eller annen relevant verdivurderingskompetanse. Det er viktig at kandidaten er selvgående og kan håndtere ansvar for oppfølging av kunder og utførelse av verdivurderingsoppdrag for våre eksisterende og nye kunder. Den nye personen vil være en viktig medspiller i prosessen med å bygge opp dette forretningsområdet til et av de ledende miljøene i Norge.

Kandidaten bør kunne vise til:

  • Relevant arbeidserfaring innen verdsettelse og finansiell modellering
  • Interesse for eiendom og eiendomsinvesteringer
  • Relevant utdanning, minimum mastergradsnivå
  • IT-kunnskap og modellbyggingskompetanse, kompetanse innen programmering er en fordel
  • Gode analytiske evner, solid tallforståelse og god fremstillingsevne muntlig og skriftlig, på både engelsk og norsk.
  • Lever opp til Malling & Co sitt verdigrunnlag: Positiv, Profesjonell og Pålitelig

Stillingen vil innebære gode muligheter for personlig utvikling innen fagfeltet. Dersom kandidaten ikke allerede er sertifisert verdivurderer, vil det legges opp til at internasjonal sertifisering kan oppnås så snart som mulig.

Vi tilbyr gode betingelser i et hektisk, ungt og hyggelig miljø. Vi har lokaler sentralt beliggende i Vika med gode kommunikasjonsmuligheter og fasiliteter.

Spørsmål til stillingen kan rettes til Haakon Ødegaard på telefon 938 14 645. Skriftlig søknad med CV, relevante attester og vitnemål (Fra universitet/høyskole og videregående) sendes pr. e-post til ho@malling.no og merkes med "Søknad Verdivurderer" i emnefeltet.

Søknader vil bli vurdert fortløpende med siste frist tirsdag 18. April.

Se malling.no for mer informasjon om vår virksomhet

Få nyheter fra Malling rett i innboksen!