ATTRAKTIVT RESTAURANTLOKALE TIL LEIE

Adresse: Lakkegata 55, 0187 Oslo
Areal: 242 - 300 M²
Type lokale: Kontor, Serveringslokale/Kantine

Beskrivelse

 

Lokalene ligger i byggets første etasje med unik beliggenhet i Sundtkvartalet. I 2 og 3 etasje er det lagt opp til kontorlokaler.

Eksisterende teglsteinbygg ble totalrehabilitert i 2017, men beholdt sitt særpreg har unike mulighet for servering.

Lakkegata 55/Teglsteinhuset ligger i hjertet av virksomheter i Sundtkvartalet. Det legges opp til fire forskjellige serveringssteder totalt i kvartalet. Inn mot torget og rundt restauranten er det serveringssteder som er med på å gi et variert tilbud.

Restaurant, bar, kafè og gourmemat til salgs vil bidra til mer liv, og et godt miljø for leietakere og nærmiljø.  

Bygget er en del av en større utvikling som består av et kontorbygg på 30.000 kvm, idrettshall samt restaurant - og handelskonsept på totalt 2.700 kvm.    

Nærområdet

Entra og Skanska har tatt et felles initiativ til å utvikle områdene i nært samarbeid med OBOS, Anthon B. Nilsen, Eiendomsspar og Rodeo Arkitekter. Abisjonen er å aktivisere området og bygge videre på den posisjonen Akerselven har fått som Oslos kulturåre og perle midt i sentrum. Et av grepene er å binde elvens to sider sammen. Området skal bli tilgjengelig for de 1600 studentene på Westerdals, beboere og kontorbrukere på andre siden av elven. Broen er regulert inn og partene er i forhandlinger om hvordan planene kan realiseres på best mulig måte.

Beliggenhet

Sundtkvartalet ligger sentralt plassert i Oslo med byens mest urbane kvaliteter i nærheten. Spaser noen få minutter og du kan være på vidt forskjellige steder som Oslo S, Mathallen, Torggata, Schous plass og resten av nedre Grünerløkka - eller Bjørvika med bystranden rett på utsiden av Operaen.

Området i og rundt Schouse kulturbryggeri har mye å by på. Her finner du kulturtilbud som Popsenteret, Riksscenen for folkemusikk, joik og folkedans, Øvningshotellet, Galleri 69 og Oslo musikk - og kulturskole. Treningssenteret SATS ligger her, samt en rekke spisesteder, blant annet Trattoria Popolare og SüdØst som begge har stor uteservering i solen.

Adkomst

Takket være Sundtkvartalets sentrale beliggenhet er veien kort til all offentlig kommunikasjon. Reiser du med trikk eller buss bruker du ikke mer enn tre minutter til nærmeste holdeplass. Ankommer du Oslo S eller Jernbanetorget med tog eller T-bane er det ikke mer en 8 minutters gangavstand til Sundtkvartalet hvis du følger Akerselva.

Lars Simen Paulgaard
Partner/Retail Services

 
 
 
I nærheten
Oslo S
Flytog
1.2 km
Grønland T-banestasjon
T-bane
597 m
Jernbanetorget T-banestasjon
T-bane
957 m
Heimdalsgata
Trikk
235 m
Nybrua
Trikk
405 m
Vahls gate
Buss
146 m
Heimdalsgata
Buss
235 m
Oslo Bussterminal
Flybuss
949 m
Sars gate
Flybuss
1 km
Nybrua/Legevakten
Taxi
381 m
Plaza Hotell
Taxi
721 m
Oslo Vippetangen
Ferge
2.8 km
Aker Brygge
Ferge
3.3 km

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo