Sentrale, renoverte lokaler i profilert bygg på Majorstuen

Adresse: Sørkedalsveien 10, 0369 Oslo
Areal: 260 - 1233 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Etter avtale
Energimerking: C

Beskrivelse

Fasiliteter:

  • Kjøkken m/spiseplass
  • Innendørs bil- og sykkelparkering
  • Firmaeksponering
  • Heis

Om eiendommen

Sørkedalsveien 10 er et stort kontor- og servicebygg på syv etasjer, pluss to underetasjer, helt sentralt på Majorstuen. Bygget rommer i dag Colosseumsenteret med en stor Meny-butikk, vinmonopol, apotek, bakeri, treningssenter, blomsterbutikk og mange andre butikker.

Kontordelen, som utgjør mesteparten av bygget, passer godt til kontorbrukere som setter pris på lys, effektive løsninger og takhøyde. Bygget har en rekke kontorbrukere og helserelaterte virksomheter som leietakere, blant annet legesenter, tannlegesenter, øyeleger og fertilitetsklinikk.

Bygget gjennomgår en omfattende rehabiliteringsfase både innvendig og utvendig, blant annet med ny fasade og planlegging av nye inngangspartier. Eiendommen har egen parkeringsgarasje for bil og sykkel, og det er muligheter for glimrende firmaeksponering mot Sørkedalsveien.

De aktuelle arealene i 4. etasje er på 1233 kvadratmeter kan leies ut til en énbruker eller deles opp i to eller tre mindre lokaler.

 

Beliggenhet
Eiendommen har en fantastisk beliggenhet ved Colosseum kino, kun to minutters gange til ett av Oslos travleste kollektivknutepunkt, Majorstuen. Her kan du reise i absolutt alle retninger med T-bane, buss, trikk og Flybuss, og det er kun én stasjon med T-bane til Nationaltheatret og videre transport med tog og Flytog til Gardermoen. Enkel adkomst med bil fra både Ring 3 og E18. 

Leietakere kan handle alt de måtte trenge uten å gå ut – i Colosseumsenteret finnes det meste. Rett ved ligger kanskje Oslos beste matbutikk, Jacob´s samt en rekke populære spisesteder. Det tar to minutter å gå bort til Bogstadveiens eventyrlige shopping- og cafétilbud, der det nye shoppingsenteret Valkyrien for mange står øverst på listen.

Idylliske Frognerparken og Frognerbadet ligger bare fem minutters gange fra kontoret, uansett om du lar deg friste av en morgenjogg, en svømmetur, piknik eller en tur med venner.

 

Adkomst:

T-bane: 2 min

Buss: 2 min

Trikk: 2 min

Flybuss: 2 min

Tog/Flytog: 6 min reisetid

 

Fasiliteter

Fasilitetene i Sørkedalsveien 10 er først og fremst gjennom nærheten til bylivet og fasiliteter. Det ekstreme utvalget av caféer, restauranter og treningssentre rett ved, gir en bred variasjon. Hvert lokale får også eget kjøkken med spiseplass. Bygget har også et svært lavt fellesarealpåslag, kun 11,8 %. Bygget har ellers stor kapasitet på bil- og sykkelparkering i eget garasjeanlegg, og dusj og garderober kan bygges hvis leietaker ønsker det.

 

Arealene

De ledige arealene på 1233 kvadratmeter blir totalrehabilitert til lyse, moderne og svært attraktive kontorlokaler med høy takhøyde. Med store vinduer, nytt ventilasjonsanlegg og materialvalg i gode kvaliteter vil lokalene gi svært gode arbeidsforhold.

Lokalene i 4. etasje passer like godt for en énbruker som for mindre leietakere. Ved deling av lokalene ser gårdeier for seg en arealfordeling på henholdsvis 256, 377 og 500 kvadratmeter. Bildene i denne annonsen illustrerer standarden. Bildene er fra ny leietaker i resterende areal i 4. etasje.

 

Gårdeier

Det er Wahl Eiendom AS som er en av eierne i Sørkedalsveien 10. Selskapet, som er en Oslo-basert eiendomsbesitter og -utvikler, eier og forvalter en portefølje av handels- og kontoreiendom.

                          

Wahl Eiendom AS etablerte sin eiendomsvirksomhet i 1984. Historien strekker seg imidlertid tilbake til 1905, der man frem til 1984 eide og drev en av Norges største trykkerivirksomheter.

 

Ole Kristian Ottesen
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo