Lyse kontorlokaler på Ullevaal Stadion

Adresse: Sognsveien 75C, 0855 Oslo
Areal: 230 M²
Type lokale: Kontor, Undervisning/Arrangement
Overtakelse: Etter avtale

Beskrivelse

Ullevaal Stadion består av mye mer enn bare Norges nasjonale fotballarena. Området inneholder forretninger på gateplan med stort utvalg av forskjellige butikker og bespisning. Blant annet Coop Mega, Vinmonopolet, Baker Hansen og  SATS. Et av Norges største kurs- og konferansesenter MEET og Thon Konferansehotell holder begge på/rundt stadion. Området har underjordisk parkeringsanlegg samt et bredt utvalgt av offentlig kommunikasjon i form av T-bane og buss. Kontordelen av området har i dag flere leietakere innen helse og undervisning.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kjøreport

Adkomst

Ullevaal Stadion ligger ved siden av t-banestasjonen Ullevaall stadion stasjon, og betjenes av linjene 3, 4 og 5 (Sognsvannsbanen og T-baneringen) med avganger hvert 10. minutt. Det er innenfor ti minutters gange fra trikkestasjonen Rikshospitalet holdeplass, som ligger på Ullevaal Hageby-linjen og betjenes av linje 17 og 18. I tillegg er det direkte på/av kjøring til Ring 3.

Innhold

Lokalene er lyse med god fordeling av kontorer og stort fellesareal. Det er godt lys fra store vindusflater. Arealet er godt utnyttet og lokalene er utformet slik at de enkelt kan tilpasses ditt behov. Det er godt isolert og ingen forstyrrelser fra “naboen”. Det er god lagringsplass fordelt på fire boder. Lokalene har frem til nå blitt brukt til undervisning

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 48
Bruksnr: 327
Kommunenr: 301

Andre Wurschmidt
EiendomssjefE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo