Moderne kontorlokaler med høy standard, gode fasiliteter og eksponering mot Bragernes Torg

Adresse: Bragernes Torg 1, 3017 Drammen
Areal: 550 M²
Type lokale: Kontor, Undervisning/Arrangement
Overtakelse: 01.04.2022

Beskrivelse

Bragernes Torg 1 er et innholdsrikt forretningsbygg med flott beliggenhet rett ved torget, bybroen og Drammenselven. Bygget huser publikumsrelatert virksomhet på bakkeplan, og mer tradisjonelle kontorbedrifter i øvrige etasjer.

Eiendommens fellesarealer er nylig blitt oppgradert, og de ledige lokalene i bygget 4. etasje fremstår som moderne, trivelige og med en høy standard. Dagens løsning består i hovedsak i cellekontorer, noe åpent landskap, mottaksareal, flere gode møterom samt et kombinert kjøkken-/møteromareal m.m. Enkle tilpasninger av dagens planløsning kan diskuteres nærmere ved ønske og eller behov.

Hovedpunkter:

- Gode profileringsmuligheter mot Bragernes Torg og Øvre Strandgate

- Stor felles takterasse for byggets leietakere

- Sykkelparkering, garderober, lager m.m. i kjelleretasjen etter nærmere avtale 

- Offentlig knutepunkt for buss rett utenfor døren

Andre leietakere i bygget: 

- Nordea
- TukTuk
- Brakar
- Arkitekt Solli
- LNT Marine

 

Fasiliteter

Aircondition
Heis

Beliggenhet

Eiendommen ligger langs Bragernes Torg med ca. fire minutters gangavstand til sentralstasjon for tog, flytog og buss. Området rundt yrer av liv og det er et godt utviklet tilbud av sentrumsfasiliteter. Kollektivknutepunktet rett utenfor døren omfatter eksempelvis nye holdeplasser med leskur, gatevarme i fortauet, beplantning og etablering av brygge langs elva.

Bragernes Torg brukes videre til byens folkefester. Skiløpet Worldcup Skispint går midt i byen med et hav av tilskuere og TV-overføring til en rekke land. Rundt torget ligger det kafeer med uteservering om sommeren, og flere sentrale kontorbygg som huser de store aktørene innen bank- og finanssektoren.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til eiendommen.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 114
Bruksnr: 151
Kommunenr: 3005

Sverre Broder Lund
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo