Lyse kontorlokaler med utsikt over Slottsparken

Adresse: Wergelandsveien 7, 0167 Oslo
Areal: 520 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Umiddelbart

Beskrivelse

Fasiliteter:

  • Lyse kontorer
  • Topp bedriftsrestaurant
  • Tekjøkken
  • Møterom
  • Bilparkering m/lademulighet i underetasje
  • Sykkelparkering i underetasje
  • Sykkelverksted/vask i underetasje
  • Dusj og garderobe i underetasje
  • 3 heiser
  • Port for varelevering

Om eiendommen

Wergelandsveien 7 er et klassisk elegant, 11 etasjers kontorbygg fra 1950-tallet med pent inngangsparti, sentralt beliggende fem minutters gange fra Nationaltheatret. Eiendommen ble totalrenovert innvendig og utvendig i 2015/16 og fikk en helt ny miljøprofil hva angår varme og energi. Dette resulterte blant annet i en solid reduksjon av felleskostnadene med hele 60 %.
Kontorbygget fikk også en flunkende ny bedriftsrestaurant i 1. etasje, til stor glede for byggets leietakere. Bedriftsrestauranten driftes av 4Service. I forbindelse med rehabiliteringen ble det bygget nye dusj/garderober i underetasjen, samt p-plasser for sykkel med sykkelverksted og vaskeplass. Bygget har egen, stor parkeringskjeller med lading for byggets leietakere.

 

Lokalet                                                                                                                        
Det aktuelle lokalet ligger i byggets 8. etasje og har et areal på 520 kvadratmeter. Lokalet har vinduer hele veien rundt fasaden, noe som både gir svært godt, naturlig lys og attraktiv utsikt. Kontorlokalet ser svært innbydende ut med glassvegger, sølvkanter, lys himling og grått teppe, og kan fint overtas as is . Arealet består av 11 vanlige cellekontorer, tre store cellekontorer og 10 åpne landskapsplasser - totalt 24 kontorplasser. I tillegg er det tekjøkken, sosial sone og møterom. Ønsker ny leietaker en annen romløsning, er det mulighet for det.

For mer informasjon besøk: www.prospekt.malling.no/wergelandsveien-7/


Beliggenhet

Med Grotten, statens æresbolig for fortjente kunstnere, som nærmeste nabo ved Slottsparken, ligger Wergelandsveien 7 fasjonabelt og sentralt til med fem minutters gange til T-bane, buss, Flybuss, tog og Flytog på Nationaltheatret, og tre minutter til trikk og buss i Pilestredet. Det er også enkelt å komme til kontorbyggets garasjeanlegg med bil og sykkel i Wergelandsveien.

Bare tre minutter unna ligger Hegdehaugsveien og Bogstadveien – to av Oslos aller mest populære shopping- og café/restaurantgater, og i motsatt retning er det bare fem minutter å gå ned til Oslo sentrum, med teatre, kino og en oase av shopping og spisesteder.

 

Adkomst

Wergelandsveien 7 ligger sentralt til ved Nationaltheatret
Tog - 5 min
Flytog - 5 min
Flybuss - 3 min
T-Bane - 5 min
Trikk - 3 min
Buss - 3 min   
                                                                                                                                

Fremutleier
Advokatfirmaet Hammervoll Pind                                                                                                                                    


Gårdeier       
Det er Höegh Eiendom som eier Wergelandsveien 7. Selskapet utvikler, forvalter og drifter alle egne bygg. Höegh Eiendom tar samfunnsansvar ved å gjøre bevisste miljøvalg, redusere utslipp, energieffektivisere byggene deres og velger bærekraftige løsninger. Höegh Eiendom har blant annet BREEAM NOR sertifisert samtlige nybygg og BREEAM In-Use sertifisert eksisterende bygg. Höegh Eiendom jobber målrettet for å redusere energibruken på alle sine bygg.                                                            

Ole Kristian Ottesen
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo