Sentrale, attraktive kontor- og handelslokaler i Ullevaal Stadions handlegate

Adresse: Sognsveien 75D, 0855 Oslo
Areal: 921 - 2550 M²
Type lokale: Kontor, Butikk/Handel
Overtakelse: Fra 31.12.2022
Energimerking: C

Beskrivelse

Fasiliteter:

  • Egen inngang fra handelsgate
  • Resepsjon
  • Interntrapp
  • Dusj og garderobe
  • P-plasser
  • Konferansesenter – Meet Ullevaal

 

 

Om eiendommen

Ullevål stadion sin handelsgate er et komplett handlesenter med en årlig omsetning på 760 millioner kroner (2020). Sognsveien 75 er en del av Ullevål stadion og har i mange år vært lokaler over to plan for et større helse/behandlingssenter.

 

Lokalene ligger midt i den attraktive gågaten med varmekabler og 32 leietakere, som samlet dekker alle handle- og serveringsbehov. Dette er leietakere som består av blant annet, vinmonopol, bakerier, hyggelige caféer og restauranter, frisør, skjønnhetsbehandling, klesbutikker, sport, apotek, jernvare, dagligvarebutikker, blomsterbutikk og forbrukerelektronikk. Det er utendørs parkering og parkeringsgarasje med stor kapasitet i underetasjen.

 

Thon Hotel ligger her med sine flotte konferanse- og overnattingsfasiliteter, og ett av Norges største konferansesentre, Meet, tiltrekker mange bedrifter. Området, som ligger nær Universitetet i Oslo, har et kjent innovasjons- og forskningsmiljø. Ullevål kunstfrosne bandybane ligger over ett av garasjeanleggene, og det er kort vei å gå til Domus Atletica med sitt flotte svømmebassenganlegg.

 

 

Lokalene                                                                                                                                                   

Lokalene kan totalrenoveres, eller de kan overtas slik de er, og passer perfekt til et trenings/helsesenter, men det er lagt opp til en totalrenovering med oppstart i begynnelsen av januar 2022.

Første etasje har i dag en eksklusiv inngang fra gateplan, resepsjon, treningssal, møterom og behandlingsrom, interntrapp til andre etasje og andre etasje har en operasjonssal og ulike behandlingsrom i tillegg til kontorene.

Andre etasje kan tilpasses en leietaker som ønsker et åpent landskap som fremmer samhandling med gode støttefunksjoner som teams-, møte- og telefonrom. Dette er et kontorlokale som egner seg spesielt godt for kreative bransjer, forskning, gründere m.m. Lokalene kan leies av en enbruker eller deles i to separate utleieenheter, som da får separate innganger. Lokalene har lavt fellesarealpåslag.

 

Beliggenhet

For ansatte og kunder er det bare to minutter å gå til T-banestasjonen Ullevål stadion og ett minutt til buss og Flybussen. Med T-bane er det 7-8 minutter til henholdsvis Majorstuen og Sognsvann. Det er over 500 parkeringsplasser i byggets underetasje.

 

Ullevål stadion ligger meget bra til med nærhet til idylliske Ullevål Hageby og områdets attraktive spesialbutikker. Med T-banen er det bare noen få holdeplasser til vakre Sognsvann, selve inngangsporten til Nordmarkas mange badevann, turstier og skiløyper. For syklende er det perfekte, trygge sykkelstier i alle retninger, og sykkelparkering rett ved lokalet. Den nye sykkel- og gangbroen sikrer trygg overgang over Ring 3.

 

Adkomst

Sognsveien 75 ligger sentralt i Ullevål stadion.                                                
T-Bane - 2 min.                                                                                                                                  
Buss: 1 min. 
Flybuss: 1 min.                                                                                                                                                                                           
Sykkelparkering: 50 m   
P-plasser i eget p-hus

 

Gårdeier

Det er Oslo Pensjonsforsikring, OPF, som eier eiendommen Sognsveien 75. OPF har en eiendomsportefølje på 750.000 kvadratmeter til verdi av 19 milliarder kroner. Eiendomsporteføljen er i hovedsak lokalisert i Oslo-området, Bergen og Trondheim.

Ole Kristian Ottesen
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo