Kontorlokaler med høy standard til leie i miljøbygg med store og arealeffektive etasjeplan på Grønland/Strømsø

Adresse: Grønland 53, 3045 Drammen
Areal: 500 - 1870 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q3 2021
Byggeår: 2015
Energimerking: A

Beskrivelse

For Entra ASA har vi nå kontorlokaler med høy standard til leie i Grønland 53 i bydel Grønland/Strømsø. Bygget er en del av FutureBuilt organisasjonen som jobber for miljøvennlige urbane utviklingsprosjekter. Dette stiller særlig høye krav til arkitektonisk kvalitet, reduksjon av klimagassutslipp, valg av materialer, bidrag til bymiljø m.m.

Grønland 53 ble ferdigstilt i 2015. Eiendommen byr på det beste av hva man kan forvente seg av en moderne arbeidsplass, med fleksibilitet, smarte løsninger og et særlig søkelys på universell utforming.

Arkitektene i LPO har designet et karakteristisk og tiltalene bygg med en skrå og eksponert fasadevegg i heldekkende glass. Bygget har et stort innglasset atrium som slipper lys helt ned på bakkeplan fra 7. etasje. Dette skaper lyse og trivelige arbeidsplasser med god arealeffektivitet.

Lokalene har fleksibilitet med tanke på ønsket romløsning og endrede arealbehov over tid. Utleier stiller interiørarkitekter til rådighet for programmering av løsninger etter leietakers ønsker og behov.

Kontorhotellkonseptet Evolve finnes i bygget hvor man kan leie kontorplasser med fleksible avtalelengder ved behov. I tillegg er Husbanken, Adecco Norge, , Kompan, Stener Sørensen, Hals advokatselskap, Drammen kommune, samt Papirbredden Karrieresenter etablert i bygget.

Hovedpunkter

- Topp moderne kontorlokaler fra ca. 500 til 1.870 kvm
- Fellesfasiliteter som møterom m.m. i bygget
- Sykkelparkering, garderober, kantine i bygget ved siden av
- FutureBuilt prosjekt med passivhus sertifisering og energiklasse A
- Bygget skal Breeam-In Use sertifiseres i 2021

Beliggenhet

Området Grønland og Union er et vellykket transformasjonsområde som har høstet mye nasjonal oppmerksomhet. Dette er et tidligere industriområde som har sakte, men stilsikkert, utviklet seg til å bli en vellykket bydel i Drammen med blant annet hotell, kontorer og universitet. I tillegg er det et populært område for mer publikumsrettede virksomheter som inkluderer musikk, kultur samt ulike restauranter og bevertningskonsepter. Grønland 53 ligger eksponert rett ut mot det populære området ved Universitetet, Ypsilon, Union Scene og Comfort Hotel m. fl.

Utviklingen av Papirbredden har skjedd i ett tett og nært samarbeid mellom Drammen kommune og Entra ASA gjennom selskapet Papirbredden Eiendom AS som eies 40 % av Drammen kommune Eiendomsutvikling AS og 60% av Entra ASA.

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Sverre Broder Lund
sverre.broder.lund@malling.no
+47 906 46 797

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo