Attraktivt på Gamle Thune Mekaniske Værksted Kontor/Showroom

Adresse: Drammensveien 130, 0277 Oslo
Areal: 103 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Umiddelbart

Beskrivelse

Her på Skøyen kan vi tilby et areal på 103kvm bta som ligger i et forretningsområde med mange kjente forretninger. Lokalet ligger i 2 etasje. Lokalet er strukturert som åpent, med et cellekontor/møterom. Lokalene kan tilpasses og oppgraderes til leietaker.

  • God takhøyde
  • Minikjøkken
  • Mulighet for parkering og sykkelparkering

Ta kontakt for visning.

Beliggenhet

Drammensveien 130 ligger meget sentralt til på Skøyen som er et blomstrende næringsområde i Oslo. I Skøyenområdet er det en rekke store bedrifter som har lokalisert sine hovedkontorer, samtidig er området under stadig utvikling med tilvekst av store og små virksomheter.

Lokalet som er ledig ligger på tomten til det tradisjonsrike Thune’s Mekaniske Værksted. I Thune Næringspark finnes moderne kontor- og forretningslokaler kombinert med de gamle fabrikkbygningenes sjarm. Med sin særegne arkitektur og romslige utearealer fremstår området som en oase av historie og miljø. Thune Næringspark huser i dag bl.a. møbelgalleri, interiørforretninger, tekstilfirmaer, bilforhandler samt selskaper innen reklame, kommunikasjon, medievirksomhet og spisested/cafe.

Skøyen er blant områdene i Oslo som har opplevd størst utvikling det siste tiåret og er nå et yndet område, både for næringsvirksomhet og beboere. Området markerer starten på det urbane Oslo i vest og er en unik kombinasjon av effektivt kommunikasjonsknutepunkt og selvstendig bydel. Området har et bredt servicetilbud og en lokal atmosfære. 100 meter unna finnes Karenlyst Allé.

Adkomst

Drammensveien 130 ligger midt på Skøyen med holdeplasser for både buss og trikk som nærmeste nabo. 400 m unna ligger Skøyen stasjon der både Flytoget, lokaltog og InterCity-tog stopper. Med bil er det rask og enkel avkjøring fra både E18 og Ring 3 og det er parkering i garasje. Området har også et meget velutbygd nett av sykkelstier.

Live Melhuus
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo