Kontor lokaler i Oslos flotteste kontorbygg

Adresse: Kongens gate 21, 0153 Oslo
Areal: 1000 - 4000 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

Telegrafen var Norges største og mest påkostet kontorbygg da det sto klart for nesten hundre år siden. Bygget var den gang nytt hovedkontor for Telegrafvesenet, som har brukt eiendommen kontinuerlig gjennom sine perioder som Telegrafverket, Televerket og til slutt Telenor.
Nå har bygget gjennomgått en fornying til moderne kontorstandard.
Eiendommen kan by på alt av servicefunksjoner som moderne bedrifter ønsker og forventer.

Hver etasje er på inntil 3000 kvm. Med sine to store lysgårder har alle etasjene meget gode lysforhold. Med historiske detaljer som fresker, takmalerier, hugget granitt og marmor, og med en takhøyde på 4 til 6 meter er dette kontoret noe man ikke finner maken til i Oslo.
De store etasjeflatene muliggjør organisering for moderne arbeidsformer, slik som f.eks. aktivitetsbasert kontor. Det er også lagt til rette for stillerom, teamrom, prosjektrom og møterom.

Egen app for bygget

Kongens gate 21 får sin egen app hvor man kan bestille møterom, bestille møtemat, reservere bord, kontakte vaktmester, få beskjed om at gjester har ankommet etc.

Beliggenhet

Kongens gate 21 opptar et helt kvartal mellom Kongens gate, Prinsens gate, Nedre Slottsgate og Tollbugata. Byggets første etasje åpnes for publikum. I nabobygget ligger Steen & Strøm, og på gateplan er det stort utvalg av cafeer, restauranter og kulturtilbud, samt Norges beste shoppingmuligheter.
Det går buss og trikk rett utenfor bygget, og det er bare tre minutters gange til Stortinget T-banestasjon, og seks minutter til Oslo Sentralstasjon.

Servicetilbud
Kongens gate 21 kan tilby:

Velkomstsenter
Møte- og konferansesenter i underetasjen
Bedriftsrestaurant
Sykkelparkering
Treningssenter
Dusj og garderobe
Takterrasse
Lounge

Thomas Bagn
tba@malling.no
+47 975 97 561

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo