Bragernes Atrium - Publikumsrelaterte lokaler på bakkeplan med god eksponering

Adresse: Nedre Torggate 8, 3015 Drammen
Areal: 200 - 280 M²
Type lokale: Kontor, Butikk/Handel, Serveringslokale/Kantine, Andre
Overtakelse: Omgående
Byggeår: 2017
Energimerking: B

Beskrivelse

For Ticon Eiendom AS har vi for utleie lokaler tilpassset publikumsrelatert virksomhet på gateplan i Bragernes Atrium. Lokalene er nye og fremstår som rålokaler hvor eventuelle tilpasninger gjøres etter behov og ønsker. Arealene har inngang både fra Nedre Torggate, og den nye handelspassasjen som kobler Nedre Storgate (gågaten) samt Nedre Torggate sammen. 

Løsningen skaper gode profileringsmuligheter og store vindusflater mot eksponerte/livlige områder. Magasinet kjøpesenter rett ved har årlig over 3 millioner besøkende. Utleier stiller interiørarkitekt til rådighet for skreddersøm av romplan og interiør. Ledig areal på ca. 280 kvm kan deles.

Området preges av en rekke spennende og solide aktører innenfor servering, handel og publikumsrelatert virksomhet. Nærmeste nabo er eiendomsmegler Nordvik og referansebildene i annonsen er fra Nordvik sine lokaler.  

Drammen kommune har nylig oppgradert gågatene i umiddelbar nærhet.

Mulighet for å leie parkeringsplass(er) i egen kjeller.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Ticon Eiendom AS

Ticon Eiendom AS er et ledende selskap innenfor eiendomsutvikling i Drammensregionen. Selskapet utvikler både nærings- og boligprosjekter, og er en sentral aktør i byutviklingen av Drammen. Ticon Eiendom AS med datterselskaper ble i 2012 sertifisert som Miljøfyrtårn og re-sertifisert i 2015, og er i tillegg tilsluttet "Eiendomsbransjens veikart til 2050" med formål å bidra til et bærekraftig samfunn. Det legges vekt på å optimalisere faktisk forbruk av energi både i driften av eiendommens felles tekniske anlegg og leietakers driftsforbruk.

Beliggenhet

Bragernes Atrium ligger ett kvartal fra Bragernes Torg med butikker, restauranter, treningssenter, kino og teater i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til offentlig kommunikasjon som tog, flytog og busser.

Gangavstander:

1 min fra bussholdeplasser på Bragernes Torg

5 min fra tog-, flytog- og busstasjon på Strømsø

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til eiendommen.

Standard

Nye lokaler med moderne god standard som tilpasses etter behov/ønske.

- ventilasjon m/kjøling

- alarm

- bredbånd - fiber

- parkeringskjeller

 

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 114
Bruksnr: 665
Kommunenr: 602

Sondre Turvoll Fossli
sondre.fossli@malling.no
+47 476 41 998

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo