Sentralt kontorbygg i hjertet av Drammen - like ved Bragernes Torg, nyoppusset, takterrasse m.m.

Adresse: Nedre Storgate 15-17, 3015 Drammen
Areal: 230 - 618 M²
Type lokale: Kontor, Undervisning/Arrangement
Overtakelse: Omgående
Rehabilitert: 2019

Beskrivelse

Nedre Storgate 15-17 er et svært sentralt beliggende handel- og kontorbygg midt i Drammen sentrum. Bygget, som nylig har fått ny fasade og flere oppgraderinger, fremstår som et moderne, tidsriktig og attraktivt sentrumsbygg. Lokalene oppleves som lyse, luftige, og kan tilpasses etter leietakers ønske (for eks. legge til cellekontorer, teambaserte løsninger etc.).

Eiendommens sentrale beliggenhet gjør at man her er tett på alt Drammen har å by på. Her holder blant andre E-Wheels Norge, Deloitte, Advokatene Svensson Nøkleby, Rambøll, ulike meglere og mediebyrået Godt Sagt til.

LOKALENE/INNHOLD
I Nedre Storgate 15-17 er det ledige kontorlokaler i byggets 3. etasje – 618 kvadratmeter som kan deles ned til ca. 230 kvm. Lokalene er lyse og arealeffektive, og de kan tilpasses leietakers eksakte behov. Her kan leietaker være med og påvirke prosessen, og sikre at man får de mest optimale lokalene tilpasset deres bedrift. Utleier stiller arkitekt til disposisjon for programmering av løsning i samarbeid med leietaker. 


FASILITETER
Det renoverte bygget har flere moderne fellesfasiliteter. I byggets underetasje er det etablert en godt utstyrt sykkelparkering, samt moderne garderobefasiliteter. På taket finnes en stor, solrik takterrasse, et sted som er flittig brukt av dagens leietakere til en liten pause i solen og til korte og uformelle møter. Inngangspartiet er innbydende og moderne og understreker byggets grønne miljøprofil. Eiendommen har også egen vaktmester som sørger for en problemfri hverdag for byggets leietakere. 

- Sykkelparkering 
- Moderne garderober
- Takterrasse
- Innbydende inngangsparti
- Moderne møterom
- Aircondition
- Egen vaktmester
- P-plasser i nærheten
- God kollektivdekning

BELIGGENHET 

Nedre Storgate 15-17 ligger så å si midt i Drammen sentrum, i hjertet av ett av Drammen bys mest attraktive kvartaler. Det er gangavstand til alt Drammen har å by på, og Bragernes Torg, som er selve pulsen i Drammen, ligger bare et par hundre meter unna. Det er derfor lett å skjønne hvorfor stadig flere store selskaper velger å flytte hit. Rett over broen ligger Strømsø Torg med både buss- og togstasjon, noe som også gir Nedre Storgate 15-17 en god kollektivdekning. Parkering finnes i umiddelbar nærhet og byggets beliggenhet gir også enkel tilgang til E18

OM GÅRDEIER
Nedre Storgate 15-17 eies av Oxer Eiendom og OKK Gruppen. Dette er familieeide selskaper med fokus på langsiktighet, kvalitet og bærekraftige løsninger. Eierne er blant landets største aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av eiendom og drifter alle eiendommene selv. Det gjør de fordi de er opptatt av nærhet til både bygg og de som leier kontorer. Gårdeier er opptatt av at leietakerne skal trives i lokalene, og det får de best til ved å være tett på. OKK Gruppen eies av Bente K. Jordanger og Ellen K. Raaholt med familie, mens Oxer Eiendom eies av Ellen K. Raaholt med familie.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 114
Bruksnr: 676

Sondre Turvoll Fossli
sondre.fossli@malling.no
(+47) 47641998

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo