Sentralt på Lysaker - Fantastisk kontoretasje i fullservicebygg

Adresse: Lysaker Torg 5, 1366 Lysaker
Areal: 950 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q3 2022

Beskrivelse

Lysaker Torg 5 en kontoreiendom med fantastisk beliggenhet rett ved Lysaker stasjon. Lokalene i 4 etg. er lyse og innbydende med sjøutsikt, og vil totalrehabiliteres og tilpasses ny leietaker. 
Lokalene er ledig fra høst 2022.

Byggets inngangsparti og atrie ble oppgradert våren 2017 som gir bygget et representaivt og moderne uttrykk. Eiendommen er på 5 kontoretasjer,  samt 5 underetasjer med inntil 500 parkeringsplasser og lagerarealer.
Fasaden er vendt mot E18 og gir svært gode profileringsmuligheter for all gjennomgangstrafikk.

I Lysaker Torg 15 ("midtbygget") ble det i 2016 etablert en ny felles kantine som er felles for Lysaker Torg 5, 15 og 25 (alle tre byggene). 

I tilknytning til kantinen er det etablert kaffebar, og i underetasjen 2 store møterom – ett for 20 personer og ett for 16 personer. Det er mulig for leietakerne å booke møterommene i en egen portal I tillegg er det felles sykkelparkering med mulighet for ladestasjoner for EL-sykler. I tilknytning til sykkelparkeringen er det dusj og garderober med tilhørende håndkleservice og tørkerom. 

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Gårdeier

Selskapet er representert ved Storebrand Asset Management AS er en av Norges største eiendomsforvaltere og er et heleid datter selskap av Storebrand Livsforsikring AS. Totalt sitter de på en bygningsmasse på over 1 400 000 kvadratmeter i Oslo-området. Deres leietakere nyter godt av den sentrale markedsposisjonen gjennom fleksibilitet når det gjelder endringer i arealbehov, tilleggstjenester rundt leieforholdet samt evne og vilje til å opprettholde en høy teknisk kvalitet på deres eiendommer.
Målsetting - Vi arbeider for å skape merverdier for våre samarbeids-partnere, kunder og eiere. Dette ønsker vi å gjøre gjennom en forvaltning av eiendomsmassen hvor miljøhensyn blir holdt i fokus og ivaretatt på best mulig vis.

Beliggenhet

Lysaker Torg ligger i Bærum og er et næringslivssenter og knutepunkt med direkte adkomst til kollektivnettet for Stor-Oslo.
Eiendommen ligger sentralt i forhold til kommunikasjonsknutepunktet Lysaker stasjon og E18. 
Herfra har dere direkte tilknytning til Lysaker stasjon og bussterminalen. På Lysaker stasjon stopper alle lokaltog, intercitytog, fjerntog og busser (lokal og ekspress), samt flytoget til Oslo Lufthavn Gardermoen.
Taxi-holdeplass og båtforbindelse til/fra Nesodden.
På Lysaker Torg finnes en rekke servicetilbud som tannlege, postkontor, treningssenter, optiker samt en rekke spisesteder.
Eiendommen ligger i gangavstand fra Lysaker Brygge med maritimt miljø, spisesteder og sitteplasser langs bryggekanten.
Kjøpesenteret CC Vest ligger kun en kort spasertur unna. Her finner dere totalt 90 butikker, vinmonopol, legesenter, apotek og Sats Elixia treningssenter. 

Adkomst

Eiendommen har gode adkomstforhold med effektiv av- og påkjøring direkte til hovedveinettet og E18, via hovedrundkjøring på Lysakerlokket. Lett tilgjengelig for ansatte og besøkende.
Det er god parkeringsdekning i byggets underetasjer.

 

Nabolaget:

Lysakerlokket       142 m

Lysaker                417 m

Lysakerjb.st.         438 m

Sollerud/Vækerø   462 m

Lilleaker               1.4 km

Jar T-banestasjon  2.4 km

Fornebu                2.5 km

Standard

Kontorlokalene vil/ kan tilpasses leietakers ønsker og behov. Egner seg bra for både cellekontorer og/eller åpent landskap.

Lokalene innehar Fjernvarme, ny moderne ventilasjon med kjøling og fibertilknytning.
 

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 41
Bruksnr: 705
Kommunenr: 219

Live Melhuus
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo