Toldboden Unike kontorlokaler på Brattørkaia

Adresse: Brattørkaia 13B, 7010 Trondheim
Areal: 300 - 6000 M²
Type lokale: Kontor, Serveringslokale/Kantine

Beskrivelse

Toldboden er tegnet av Karl Martin Norum, og ble oppført i 1910.

Bygget er i dag et kontorbygg som nå skal gjennom en større rehabilitering. Bygget er delvis fredet og fremstår som et vesentlig innslag i Trondheims bybilde.  Bygget har høy arkitekturhistorisk verdi og vil bli et godt eksempel på vern gjennom bruk.

Hovedarealet totalrenoveres til moderne kontorer.

Det planlegges for utadrettet virksomhet i første etasje i Brattørkaia 13 med et spennende matkonsept som kan tilby opplevelser til både leietakere på bygget og byen for øvrig.
Hjemmesiden til bygget finner man her: https://toldbodenentra.no/ 

Beliggenhet

Toldboden blir en del av byutviklingen på Brattørkaia, som er et av de mest betydelige byutviklingsprosjektene i Trondheim det siste tiåret. Brattørkaia er det største kommunikasjonspunktet i Midt-Norge med over seks millioner reisende i året.  Det er et byområde med innendørs badeanlegg, en flott havnepromenade, et av Skandinavias største kongresshotell, Norges nasjonale museum for rock og pop (Rockheim), samt restauranter og caféer.

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Adkomst

Toldboden ligger veldig sentralt med kort gangavstand til kollektivtransport:

  • 5 min tog
  • 2 min buss
  • 3 min hurtigbåt
  • 15 min torget
  • 15 min trikk
     

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo