Totalrehabilitert eiendom med perfekt beliggenhet på Helsfyr

Adresse: Fyrstikkalleen 3, 0661 Oslo
Areal: 1256 M²
Type lokale: Kontor

BeskrivelseBeliggenhet

Sentralt og fint beliggende kontorbygg i hjertet av Helsfyr.

Det karakteristiske bygget er totalrehabilitert og tilbyr lyse, fleksible og moderne kontorer

og en rekke attraktive fellesfasiliteter.

 

Offentlig kommunikasjon

Kommunikasjonsmessig ligger Helsfyr ideelt til, enten du går, sykler, kjører bil, tar buss eller T-bane. Du er kun minutter unna sentrum og E6 tar deg raskt sør og nord for byen. Fra Fyrstikkalléen 3 er det gangavstand til både buss og T-bane med hyppige avganger til sentrum, Fornebu, Nydalen, Grorud og Hauketo. Flybussen tar deg direkte til Gardermoen. Trenger du å arrangere store møter/konferanser utenfor huset, er det hotell i gåavstand!

 

Lokalene

Lokalene total rehabiliteres og tilpasses leietaker. Etasjen er egnet for både cellekontor og landskapsløsninger. For tiden er det kun 5. etasje i bygget som er ledig med 1.256 kvadratmeter.

 

Fellesfasiliteter

Når det gjelder lunsjservering kan leietaker velge fritt mellom å besørge eget tilbud i 5.etasje eller kjøpe serveringstjenester av bedriftskantinen i nabobygget. Her kan det også bestilles lunsj til møter/konferanse.

 

Bygget kan stille parkeringsplasser til disposisjon i parkeringskjeller, flere med lademulighet etter leietakers behov. Syklister kan parkere syklene trygt i parkeringskjeller, og benytte byggets dusj/garderober. Det er også trimrom i eiendommen.

Thomas Bagn
Rådgiver utleie/ PartnerE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo