Sentrale og nyrehabiliterte kontorlokaler med særpreg - parkering på eiendommen

Adresse: Nedre Storgate 35, 3015 Drammen
Areal: 122 - 292 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

På vegne av Kirkeng Eiendom kan vi nå tilby kontorer litt ut over det normale, med en unik atmosfære og kvaliteter du vil sette pris på.
I Nedre Storgate 35 tar vi med oss et historisk bygg som et skall, og møter dagens forventinger til gode arbeidsplasser når det kommer til lys, luft og ventilasjon. Alt av tekniske installasjoner er helt nytt, og de fleste overflater er nye og moderne innvendig, mens noe av det gamle er benyttet som miljøskapende effekter både i fellesarealene og inne i kontorlokalene.

Ved å kombinere et gammelt bygg fra 1870-årene med moderne tekniske løsninger har vi i NSG35 helt unike kontorer for utleie. Noe av det gamle er tatt vare på også innvendig, og er kombinert med et moderne uttrykk og løsninger og materialvalg ut over det vanlige. Dette gir lokaler med et unikt preg og en utmerket atmosfære for et godt og stimulerende arbeidsmiljø.

 

Generell beskrivelse

Vi har en etasje for utleie, som kan benyttes som åpent landskap, cellekontorer eller en kombinasjon av begge. Alt etter eget ønske og behov. Lokalene vil få et innbydende inngangsparti via en hall med gode materialer og oppgradert belysning.
Det er stor fleksibilitet med hensyn til inndeling av kontorer og plassering av arbeidsplasser. Ut mot Nedre Storgate er det store vinduer som gir godt med dagslys i hele lokalet. Med en takhøyde på hele 3,4 meter blir lokalene luftige og vil gi et godt arbeidsmiljø. Det vil bli skallsikring både ved ytterdøren og inn til egne lokaler.

Det blir heis med inngang fra gateplan til alle etasjer. Det kan tilbys p-plasser i tilstøtende p-kjeller, og det er mulighet for gjesteparkering på kommunale p-plasser i gata rett utenfor. Gårdeier vil selv ha kontorer i 2.etasje og være med og dele fellesfunksjoner i bygget. Gårdeiers tilstedeværelse i bygget sikrer også at eiendommen til enhver tid vil fremstå og fungere på sin beste måte.

Beliggenhet

I Nedre Storgate 35 er du 2 kvartaler fra gågata i Drammen. Sentralt og samtidig tilbaketrukket i et rolig område med lite støy. Gangavstand til gågate og torg, jernbane og bussforbindelser. Med utvikling av nytt sykehus på Brakerøya og kommunikasjonslinjer mellom Drammen sentrum og nytt sykehus vil kontorene være midt i smørøyet.

Standard

På gulvet i kontorene blir det teppefliser, og store fliser i hall og toaleter. Veggene blir en kombinasjon av gamle teglvegger kombinert med noe av det gamle treverket i huset og rene malte flater. Malt gipshimling i den ytterste sonen og noe nedsenket profilhimling i kjernen. Innfelt belysning med KNX-styring på tilstedeværelse.

 

I underetasjen er det felles spiserom for hele huset, samt to fullt innredede møterom med AV-utstyr og bookingløsning. Det samme gjelder spiserommet som kan fungere som et større møterom utenom spisetiden, også her med skjerm og lyd. Det vil være mulig å reservere underetasjen for større møter eller f.eks. sosiale sammenkomster på kveldstid. Det legges generelt opp til meget presentable lokaler. I underetasjen er det i tillegg toaletter, dusj og garderobe for oppbevaring av skiftetøy for de som foretrekker å ta en liten treningsøkt ifm arbeidsdagen.

Paul-Andre Lefranc
Rådgiver utleieThomas Sørum
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo