Fremleie - gunstig leie - kontor rett ved Oslo Sentralbanestasjon - utsikt over Vaterlandsparken

Status: Frist utløpt
Adresse: Brugata 19, 0186 Oslo
Areal: 791 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Snarest
Rehabilitert: 2015
Energimerking: B

Beskrivelse

Brugata 19, 791 kvm i 6. etasje – leies «as is» eller med tilpasninger. mulighet for umiddelbar overtagelse.

Fremutleieobjekt, hvor fremutleier er Fellesforbundet og gårdeier er DnB

 FASILITETER

  • Møtesenter
  • Site Manager med egen kaffe-/matbar
  • Bedriftsrestaurant
  • Sykkelparkering
  • Garderober/dusj
  • Fiber
  • Alarm
  • Heis
  • Aircondition 

Det åtte etasjer høye bygget har en elegant, betjent resepsjon med IPad-registrering og kaffe-/matbar. I den lyse underetasjen, med vinduer fra gulv til tak, finner man en innbydende bedriftsrestaurant med en romslig lounge og dusj/garderobe. I 1.etasje har bygget et moderne møteromssenter.

Fra resepsjonen får man levert møteromsmat og drikke. Ellers har bygget fiber, god heiskapasitet og sykkelparkering i bakgården. Parkering for bil skjer eventuelt i ett av mange parkeringsbygg i nærheten, for eks. Spektrum P-hus i Chr. Kroghs gate. 

OMRÅDET

Området er under betydelig utvikling med en rekke nye bygg og øvrige bygg som rehabiliteres. Selskaper som Radisson Blu Plaza, Oslo Spektrum, Dagens Næringsliv og Manpower har allerede sine hovedkontorer i området. Vis a vis bygges det spennende Urtekvartalet, der blant annet Høyskolen Kristiania skal flytte inn.

Brugata 19 er plassert rett ved elven og to flotte parker, Vaterlandsparken og Elgsletta. Dette gjør at bygget skiller seg ut fra andre kontorbygg i Oslo sentrum. 

OM EIENDOMMEN

Brugata 19 er et klassisk, flott kontorbygg med meget god beliggenhet og Akerselva rett utenfor. Fra byggets sjette etasje får leietaker idyllisk utsikt mot Akerselva med de flotte gangstiene og utleie av småbåter på venstre side. På høyre side er det utsikt mot Barcode, Vaterlandsparken og Oslo Plaza.

  

ADKOMST/BELIGGENHET

Brugata 19 ligger i hjertet av de viktige trafikkårene med T-bane, buss, trikk, Flybuss, Flytog og tog i kort gangavstand. Fra eiendommen er det kort vei til Grünerløkka med de populære parkene, et yrende butikk- og caféliv og Vulkan med Mathallen.

 

LOKALENE/INNHOLD

Sjette etasje består av 791 kvm lyse, nyrestaurerte lokaler med store vindusflater. I dag er det 21 cellekontorer og lyse, romslige møterom. Lokalene kan derfor overtas «as is» - eller det kan tilpasses behovet til leietakeren.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Heis
Kantine

Ole Kristian Ottesen
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo