Byens naturlige midtpunkt

Adresse: Stortorvet 7, 0001 Oslo
Areal: 1000 - 18000 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: 2023
Energimerking: A

Beskrivelse

OM EIENDOMMEN

Stortorvet 7 er en velkjent adresse i Oslo med mye historie i veggene. Deler av eiendommen ble tegnet og oppført som hovedkontor for Christiania Bank og Kreditkasse i 1971. Øvrige bygg i kvartalet er senere implementert som del av bygningsmassen.

Visjonen for S7 er at S7 skal være et naturlig midtpunkt for nyskaping og gode relasjoner.

 

Deler av bygningsmassen strekker seg tilbake til 1800-tallet og utgjør i dag adressene Stortorvet 7, Grensen 2, Grensen 4 og Nedre Slottsgate 12. Den sentrale eiendomsmassen i hele kvartalet vil nå gjennomgå en omfattende rehabilitering og fremstå som et moderne kontorbygg for fremtiden.

ADKOMST/BELIGGENHET

Nye, totalrenoverte S7 er det absolutte midtpunkt i Oslo. Med Karl Johans gate på det ene hjørnet, grensen på det andre og Stortorvet i front ligger det eksklusive kontor- og butikkbygget som et naturlig midtpunkt. Byens mest attraktive shopping og restaurantliv ligger rundt alle hjørner. Trikk og buss stopper rett utenfor hovedinngangen – det er 1 minutt til Stortinget T-banestasjon og 5 minutter til Oslo Sentralbanestasjon med lokaltog, Flytog og busser i alle retninger.

LOKALENE/INNHOLD

Kontorene blir fleksible og supermoderne, og hele kvartalet (Nedre Slottsgate – Stortorvet – Karl Johans gate og Grensen) vil utgjøre 20 000 kvm kontor og 12 000 kvm handel. Eiendommen skal tilfredsstille kravet til fremtidens arbeidsplass, og samtidig være et inkluderende bygg. I kontorene legges det til rette for inspirerende arbeidsforhold der leietakerne får skreddersydde løsninger etter behov. I tillegg kommer viktige, sosiale soner som vil bidra til en hyggelig og inkluderende atmosfære på arbeidsplassen.

Lyse, høyteknologiske og fleksible kontorlokaler vil stå klare for leietakere i Q2 2023.

OM GÅRDEIER

Det er Schage Eiendom AS som eier S7. Selskapet har et evighetsperspektiv i sitt eierskap og ønsker å være en langsiktig partner for sine leietakere. Schage Eiendom vil stå for drift og forvaltning av eiendommen, mens personalrestaurant/foodcourt og de kommersielle servicetilbudene vil drives av profesjonelle aktører. Schage Eiendoms visjon er å være nyskapende, ledende og på lag med samfunnet. Selskapet er meget bevisst på at prosjekter som S7 har betydning for både folk og lokalsamfunn, og at det hviler et ekstra ansvar til å bidra til samfunnsutviklingen på en bærekraftig måte. S7 får derfor energieffektive løsninger og kostnadsreduserende smarthusteknologi.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Heis
Kantine

Håkon Tanberg
Rådgiver utleie/partner

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo