Nyoppussede kontorlokaler midt i sentrum - Fremleie

Adresse: Akersgata 51, 0180 Oslo
Areal: 571 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Ledig nå

Beskrivelse

Lokalene er nyoppusset høsten 2018 og fremstår som lyse og trivelige, med god arealeffektiv planløsning. Det er 22 cellekontor og 12 plasser i åpent landskap. I tillegg er det etablert 3 stillerom. Det kan gjøres noe tilpasninger for leietaker.

Lokalene leies ut møblert med heve-senke skrivebord i alle rom og kontorstol. Noen rom har også hyller. Det er benyttet glassvegger, noe som gir mye lys i lokalene. Det er lydlaminat mellom cellekontorene som sikrer god lydtetthet. Flislagte vegger og gulv på toalett. Kjøkkenseksjon med oppvaskmaskin.

Det etableres en helt ny kantine/bedriftsrestaurant i byggets 2. etasje. Planlagt ferdigstillelse er september 2019, og Eurest er kantineleverandør. Det vil bli et nytt og delikat kantinekonsept. Det vil bli variasjon i menyer og fokus på gode råvarer. Det blir servert frokost og lunsj, samt at det tilbys muligheter for take-away og møtemat. Kantinen kan bookes til interne arrangementer utenom vanlig åpningstid, og tilrettelegges for møter/eventer med blant annet AV-utstyr og fleksibel møblering.

Bygget har et representativt inngangsparti, og det er 4 personheiser i byggets aula. Det er takterrasse med bord og benker til felles benyttelse for byggets brukere. I kjelleretasje er det trimrom, sykkelparkering, sykkelspa og garderobe med dusj og håndkleservice.

2-3 års leiekontrakter. 

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine

Beliggenhet

Lokaler beliggende sentralt i Oslo sentrum. Det er meget god tilgang til offentlig transport. Kun få minutters gange til flere stasjoner for buss og trikk. Ca. 8 minutters gange til Oslo sentralstasjon, og ca. 11 minutters gange til Nationaltheatret stasjon. I tillegg er det gangavstand til alt man trenger innenfor handel- og servicetilbud.

Det er flere parkeringshus i umiddelbar nærhet som gjør det enkelt for kunder / besøkende å parkere.

Live Melhuus
Rådgiver utleie

 
 
 
I nærheten
Oslo S
Flytog
0.9 km

0.2 km

0.6 km

0.2 km

0.3 km

0.2 km

0.2 km
Prof. Aschehougs plass
Flybuss
0.2 km
Radisson Blu Scandinavia
Flybuss
0.8 km
Stortinget
Taxi
0.3 km
Stortorvet
Taxi
0.4 km
Rådhusbrygge 3
Ferge
0.9 km
Aker brygge
Ferge
1 km

0.2 km

0.9 km

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo