ØKERN PORTAL - en arbeidsplass som tilbyr mer enn du forventer

Adresse: Lørenfaret 1, 0580 Oslo
Areal: 550 - 14000 M²
Type lokale: Kontor
Energimerking: A

Beskrivelse

Skreddersydd for din bedrift

Bygget består av fire hoveddeler med hver sin inngang, heis og trapp. Dette gir stor fleksibilitet for lokalene, avhengig av størrelse og behov for deg som skal flytte inn. Store virksomheter har mulighet for å skape et eget bygg i bygget, med egen inngang og øvrig tilpasning, mens mindre virksomheter enkelt kan tilpasse og forme mindre lokaler etter sine behov. Økern portal legger til rette for fremtidens arbeidsplass, hvor kontorene innredes ut fra hvilken type virksomhet dere er og hvilke ulike oppgaver de ansatte utfører. Enten behovet er aktivitetsbasert arbeidsplass eller cellekontorer eller noe midt imellom, skaper vi dette.


For ansatte og nærmiljø

På gateplan vil det være et område hvor alle kan benytte seg av åpne tilbud som kafeer, popup-stores, restauranter og mangfoldet av tjenester. Det blir et variert servicetilbud og ulike utadrettede virksomheter som knytter hele huset sammen. Flere innganger fra gateplan synliggjør denne delen av Økern portal, og gjør den lett tilgjengelig. Her inne beveger man seg gjennom byggets gater og besøker kaffebarer, galleri, frisør og andre lokale tilbud. På taket fins to takterrasser på til sammen 1 300 kvadratmeter. Her kan leietakere nyte vår- og sommersol i lune og hyggelige omgivelser, med utsikt helt til Oslofjorden. Disse er laget for å være lune og skjermede, slik at utelivet kan nytes så lenge som mulig i sesongen. Terrassene har adkomst fra byggets hovedkjerner med trapp og heis.

Sentralt og tilgjengelig
Økern Portal er gunstig plassert med tanke på kommunikasjon. T-banen gjør at Oslo sentrum kun er minutter unna, og byutviklingen sørger for at området blir et trafikknutepunkt arbeidstakere og beboere enkelt kommer seg til og fra.

  • 13 busslinjer rundt Økern Portal
  • 49 minutter fra Løren til Oslo Lufthavn
  • 9 minutter fra Økern T-banestasjon til Oslo S
  • 13 minutter til Økern fra Oslo S.

Håkon Tanberg
Leder Næringsmegling / PartnerE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo