Rådgiver Søk

Malling & Co Leietakerrådgivning er en av Norges ledende aktører innenfor forretningsområdet leietakerrådgivning. Selskapet har i dag 11 ansatte og en del av Eiendomshuset Malling & Co. Vi bistår våre kunder gjennom hele prosessen fra utvikling av arbeidsplasskonsept til søk etter lokaler, forhandling av leieavtalen med tilhørende kravspesifikasjon og bistår videre til lokalene er ferdig bygget og tilpasset leietaker ved behov.  Vi arbeider innenfor segmentene kontor, logistikk og retail i Norges største byer.

 

Stillingens hovedoppgaver:

Arbeidsoppgavene vil i stor grad være å delta i kundeteam og gjennomføre kartlegging av kundens behov, kartlegging av markedet, samt å utføre ulike analyser relatert til våre oppdrag. Videre innebærer stillingen å utarbeide presentasjoner av alternativer i markedet, og derigjennom dialog med gårdeiere og meglere, organisering av befaringer, kontantstrømanalyser, utarbeide tilbud og pitcher, samt bistå i de forskjellige prosessene etter behov. Stillingen vil også kunne omfatte kontakt med og bidrag til å styrke samarbeidet med vår internasjonale alliansepartner Savills.  

Ønskede egenskaper:

  • Strukturert, selvstendig og målrettet med stor arbeidskapasitet
  • Positiv og initiativrik
  • Proaktiv og løsningsorientert
  • Utadvendt og relasjonsbyggende med en sterk egen "drive"
  • Kommersiell profil med høy forretningsmoral og integritet
  • Gode engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig
  • Gode MS Office ferdigheter

Antatt arbeidserfaring for kandidater er 0-3 år med relevant utdannelse.

Vi tilbyr:
Vi tilbyr en spennende mulighet til kompetanseutvikling innenfor næringseiendom sammen med inspirerende og erfarne kollegaer i et tverrfaglig miljø. En stilling hvor rett person kan utvikle seg raskt innenfor et selskap som er en del av Norges største kompetansehus innenfor næringseiendom med totalt ca 230 ansatte. Stillingen gir mulighet for en stor kontaktflate og deltakelse i en prosess hvor kontorets rolle er i endring og lære mer om en bransje med et sterkere fokus på miljø og bærekraft. Det tilbys gode muligheter for personlig utvikling og vi holder til i hyggelig kontorlokaler sentralt i Vika. 

Er dette av interesse kontakt:
Thomas M. Frogner
Mobil: 400 38 191
Mail: thomas.frogner@malling.no

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo