Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Kronprinsens gate 17
Kontor
Fra 700 til 2000 m²

Kronprinsens Gate 17, 0251 Oslo, Oslo

Funkisperlen ved Slottsparken

Rett ved Slottet og med Nationaltheatret stasjon bare to minutter unna. Nå pusser vi støvet av det som kommer til å bli én av de vakreste kontorperlene i Oslo sentrum.

I Kronprinsens gate 17 ligger funkisperlen, Ingeniørenes Hus. Bygget stod ferdig i 1932, men har gjennom årenes løp støvet ned og mistet noe av glansen. Bygg og beliggenhet fortjener mye mer. Nå skal derfor bygget gjennomgå sin mest omfattende oppgradering siden det var nytt for over 90 siden. Ingeniørens Hus skal løftes tilbake til gammel storhet.

Gammel løkke blir fantastisk personalrestaurant

I oppgraderingsarbeidet vil byggets opprinnelige kvaliteter løftet frem og samstemt med moderne interiør, materialer og fargevalg. Det største grepet er imidlertid at bygget kobles sammen med nabobygget i Dronning Mauds gate 15. En gammel løkke, som i moderne tid har vært en gårdsplass mellom byggene, får glasstak og opparbeides til en fantastisk personalrestaurant for de to byggene. Dette blir det nye hjertet i bygget. Samtidig gir det også leietakerne i Ingeniørenes Hus tilgang på alle de flotte fellesfasilitetene i Dronning Mauds gate. Det er nok å nevne treningsrom og egen squashbane. Med sammenkoblingen av de to byggene blir Ingeniørens Hus er fullservice kontorbygg med alle fasiliteter på huset.

I tillegg til innvendige oppgraderinger, åpnes også byggets inngangsparti opp og plassen foran bygget får et mer parklignende preg.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Kronprinsens Gate 17, 0251 Oslo, Oslo
Fasiliteter
sykkelparkering, trening, garderobe, kantine, garasje, møterom og view
Leie
Q1 2024

I hjertet av landets fremste forretningsområde

Mange skryter av god beliggenhet, men skal vi være helt ærlige, så er det ikke alltid at det stemmer helt. Når det gjelder Kronprinsens gate 17, så er det ikke skryt, det er fakta.

Ingeniørenes Hus ligger tett på alt, midt i Vika, et av landets fremste forretningsområder. Nationaltheateret stasjon er bare 200–300 meter unna, og herfra har du effektiv tilgang til både tog, t-bane, trikk, buss og Flytoget. Den sentrale beliggenheten gjør det enkelt for byggets leietakere å komme seg til og fra jobb, samtidig som tilgjengeligheten for besøkende er svært god.

Rett utenfor døren finner du er et rikt utvalg av spisesteder, om det er frokost, lunsj eller middag som står på menyen. Med lokaler i Ingeniørenes Hus er alt lagt til rette for en effektiv arbeidsdag i hyggelig og svært sentrale omgivelser.

Beliggenhet

Område

  • Buss5 min
  • Trikk5 min
  • T-bane5 min
  • Tog5 min

Lyst, luftig og funksjonelt

Kronprinsens gate 17 byr på fleksible kontorarealer med godt lysinnslipp fra begge sider. Ledig areal er å finne i byggets 5. etasje, samt et mindre areal i 8. etasje. 5. etasje byr på etasjeplan på rett over 700 kvadratmeter med arbeidsplass for cirka 50 medarbeidere. Lokalene kan tilpasses mindre og større leietakere.


5. etasje – 729 ledige kvadratmeter
8. etasje – 146 ledige kvadratmeter

Nordea Liv Eiendom