Hopp til innhold
Kontor
Fra 311 til 311 m²

Industrigata 36, 0357 Oslo,

Om eiendommen

Eiendommen fra 1961 har i dag møbelbutikk i 1. etasje og seks etasjer med kontor, 5. etasje er tidligere renovert og ledig for innflytning i dag. Lokalet er lyst og luftig, Det ledige lokalet er innredet som åpent landskap og kan flyttes rett inn, men det er full fleksibilitet for å gjøre tilpasninger i samarbeid med gårdeier.


«Vi ønsket et kult, sentralt lokale bare for oss. I dag er vi kjempefornøyd og stortrives!»


Johanne Taugbøl,
Faglig leder/partner
Wood Arkitektur+Design

Fellesfasiliteter

Nøkkelinformasjon

Adresse
Industrigata 36, 0357 Oslo,
Fasiliteter
sykkelparkering og garderobe
Leie
Ledig nå

Industrigata 36 ved Bogstadveien – kontorlokaler med store vinduer, god takhøyde og mye lys

God beliggenhet, godt kollektivtilbud og nærhet til spisesteder og butikker er det som gjelder når 5.etasje i Industrigata 36 skal fylles med ny leietaker. – Lokasjonen er super, arealene fleksible og det er trygg sykkelparkering i bakgården med egen dusj, forteller arkitekt Johanne Taugbøl i Wood Arkitektur+Design, som nylig har flyttet inn i bygget etter at de sammen med gårdeier Bunde Eiendom AS har totalrehabilitert toppetasjen.

Kontorbygget på seks etasjer i betong og glass er fra 60-tallet, og med sin generøse takhøyde egner det seg spesielt godt for kreative bransjer. Det ligger bare 50 meter fra Bogstadveiens kanskje mest populære område. Bygget har Meny rett utenfor inngangspartiet og det aller meste man kan trenge til jobb og hjem innenfor 100 meter.

Utleieareal: 311 kvm
Ledige lokaler: 311 kvm i 5. etasje.
Faste arbeidsplasser: 12–16
Møterom: 3

Beliggenhet

Eiendommen har en svært god beliggenhet i rolige Industrigata. Bare 50 meter fra inngangspartiet ligger Bogstadveien, den sentrale og populære shopping- og serveringsgaten med yrende liv året rundt.
Majorstua T-banestasjon med seks linjer er bare fem minutter unna. Trikken stopper i Bogstadveien kun 60 meter fra kontorbygget, og med det lille kjøpesenteret Westside og taxiholdeplass som nærmeste naboer, er kontorlokalene meget godt lokalisert.

Område

  • Trikk1 min
  • T-bane5 min
  • Buss5 min
  • Tog/flytog5 min

Om gårdeier

Det er BundeEiendom AS som eier og utvikler Industrigata 36. BundeEiendom AS eier og drifter en betydelig og variert eiendomsportefølje, tradisjonelle forretningsbygg og boligprosjekter. En stor del av verdiskapningen og utviklingen gjør vi i samarbeid med eksterne aktører og partnere. BundeEiendom AS er en del av BundeGruppen AS.