Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Harbitzalléen 5
300 m²

Harbitzalléen 5, 0275 Oslo, Norge

300 kvm kontor/showroom med særpreg og god takhøyde. Lokalene har tidligere vært benyttet som eventlokaler. Lokalene ligger i Labratoriet og er en del av Harbitz Torg. Leietakerne vil kunne benytte seg av fellesfunksjonene i nybygget som bl.a.:
- Bedriftsrestaurant
- Kaffebar
- Sykkelparkering
- Dusj- og garderober

1920 ble Apothekernes Laboratorium etablert på Skøyen. Hundre år etter at fabrikken ble bygget, gjenoppstår det verneverdige laboratoriebygget som kulturhus, møteplass og kontor.

Leietakere i bygget
Elvia, Hafslund Eco, Rambøll, Bonava, Marsh Mercer, Zolva, TRIBE, Nielsen Media Resource.

Nøkkelinformasjon

  • GårdeierMalling & Co Næringsmegling AS
  • BeliggenhetOslo
  • Totalt areal300 m²
  • AdresseHarbitzalléen 5, 0275 Oslo, Norge
Bygningen eies av Møller Eiendom. Effektiv drift og vedlikehold, fremtidsrettet design og omtanke for miljøet, står sentralt for både denne og selskapets øvrige eiendommer. Konsernet eies av familieselskapet Aars AS, og Møller Eiendom ble skilt ut som egen virksomhet fra Møller Mobility Group i 2014.

Område

Med byggets egen service-app har du nøkkelen til en enkel hverdag i lomma til enhver tid. På appen kan du registrere din lunsjbestilling eller bevertning til møter. Her kan du også booke møterom og kontakte site management. Tørkerom, låsbare skap og håndkleservice finner du i en lekker garderobe, og etter en dusj kan du ta med deg en rykende fersk kaffe til din kontorplass eller opp til byggets felles takterrasse. Lunsj til deg og dine gjester nytes i byggets personalrestaurant som alltid har spennende og sunne alternativer på menyen. Her finner du ekte råvarer, tilberedt av ekte kokker. Det betyr ekte matglede og et høydepunkt i løpet av dagen. Kommer du med bil finner du en rekke parkeringsplasser for el-bil i underetasjen, og bildelingsløsning fra HYRE i nærliggende parkeringshus. Vi har også 400 parkeringsplasser for sykkel og sykkelvask med inngang fra egen rampe.

Serviceapp
Sykkelparkering
Sykkelservice
Garderober
Kaffebar